Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:A tu mój nowy kotek. Jak ta flądra wlazła na okno nie wiem i nie chcę wiedzieć. Ale jak widać poduszeczka się przydała![]()
kocia_mendka pisze:Alyaa Masza jest jak to mówią filigranowa. Wagowo w porządku, w tej chwili 4 kilogramy jak obszył, apetyt ma że hoho ale moje Panydoktory mówią,że ona już taka jest. No w porównaniu z Artemem fakt, mała jest jakbyArtem waży 7, 5 kilograma mimo,że po nim nie widać odkąd w domu jest ta mała futrzasta zgaga z piekła rodem Artem zdecydowanie więcej się rusza
I dobrze, przynajmniej już nie jest leniwą tłustą buła
A ogródek czy ja wiem czy duży? 13 metrów długości i jakieś 6 szerokości, w większej części zajęty jak widać oczkiem. Ale co mnie cieszy to właśnie to,że mam gdzie zeprzeć zadek i w spokoju ( no powiedzmy ...) poczytać tudzież potarzać się w rozpuście na łonie natury
Zawsze chciałam mieć ogródek. No i nareszcie mam. Małż oczywiście nieco marudzi wiadoma rzecz bo jak połowę oczka wykopałam samodzielnie tak drugą połowę kopali na zmianę z Młodym klnąc przy tym nader kunsztownie.
A ja się zaparłam bo co to za oczko w którym rybki nie mogą przezimować? W tym roku postanowiłam,że choćby się waliło i paliło ogródek zostanie wykończony na tip top, mam dość ustawicznego plewienia chwastów to ma być przyjemność a nie męka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości