Niestety, Jaś nadal samotny w kojcu

Dziś kociakow nie było, kotka pojawiła się kilka razy sama. Byłam przed chwilą jeszcze - przyszła, owszem, ale tylko rzuciła okiem na miski i poszła dalej. Moze szuka maluchów?
Mam nadzieję, ze tylko je zaprowadzila w jakieś bezpieczniejsze miejsce i jutro się pojawi rodzinka ...
Kociaków nie ma, ale niestety podczas późnowieczornych poszukiwań przykleiła się do mnie płaczące większe kocię

Myślałam, ze to któryś z szukanych maluchów, ale podpadło mi, ze tak ochoczo za mną biegnie i gada już nie po kocięckiemu.
Wzięłam bez problemu na ręce - najpierw sprawdzenie płci - i już wiedziałam, ze nie mogę wypuścić

Kotka ... może mieć 6-8 miesiący, może niewiele więcej. Na 100% domowa

Sprawdziłam częściowo ogłoszenia, nikt nie szuka
Kotka jest na razie w klatce w garażu, postaram się ją wyciąć w tym tygodniu - niestety, po sterylce będę musiała ją odstawić na działki

Ma 2 tygodnie na znalezienie domu albo tymczasu, w garażu moze być tylko dlatego, ze powiedziałam, ze na czas sterylki. Na działce w altanie miejsc brak. Juz i tak rozstawiłam dodatkowy kojec dla sreberek
Nie ogarniam juz sama tego wszystkiego

Wieczorem widziałam jeszcze przynajmniej dwa obce mi koty ...
Potrzebuję dobrych pomysłów, potrzebuję pomocy ... właściwie to koty potrzebują pomocy

Koteczka (roboczo Wisienka)