wspólne życie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2013 7:57 Re: wspólne życie

Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.
Bianka, co z tym Convem? Mogę ci przysłać ile chcesz.
Zostało mi dużo pieluch po Feli, ktoś chce, czy wysyłać do Justy?
Czy ktoś mnie może odstrzelić?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 13, 2013 8:02 Re: wspólne życie

kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.

wyslij., Conva nigdzie nie ma, a małego trzeba dokarmiac. Bianka ma medicare, teraz to jest w lecznicach dostępne.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 13, 2013 8:11 Re: wspólne życie

Marzenia11 pisze:
kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.

wyslij., Conva nigdzie nie ma, a małego trzeba dokarmiac. Bianka ma medicare, teraz to jest w lecznicach dostępne.

Co się dzieje z tym Convem? U nas to jest cały czas dostępne. Może troszkę drożej niz w Wa-wie, ale jest. 13 zł za saszetkę. Mam wykupować?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 13, 2013 8:12 Re: wspólne życie

W Lublinie pytałam u dwóch wetów, też nie ma...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 13, 2013 9:07 Re: wspólne życie

jak jest to kup wszystkie. W listopadzie rc przestal produkowac we Francji. Wycofali produkt. Tylko jeszcze nie wiem dlaczego. W wawie juz nie maja zapasow w lecznicach.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 13, 2013 9:12 Re: wspólne życie

a masz Maryś za co wykupować?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 13, 2013 10:17 Re: wspólne życie

no wlasnie. Poza tym warto tez sprawdzic date waznosci.

Marzenia11

Post » Nie sty 13, 2013 11:36 Re: wspólne życie

kamari pisze: Co się dzieje z tym Convem? U nas to jest cały czas dostępne. Może troszkę drożej niz w Wa-wie, ale jest. 13 zł za saszetkę. Mam wykupować?

Marysiu, gdybyś mogła dla mnie kupić ze 2-3 saszetki conva w proszku - u nas już nie ma, a ja muszę mieć dla moich zdechlaków ... I zapytać w aptece, czy faktycznie macie tą cocarboxylazę dla Inki - mnie wszędzie mówią, że wycofana z produkcji, receptę mam ... Podaj mi na pw nr konta i kwotę, to Ci przelew zrobię ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 13, 2013 11:38 Re: wspólne życie

kamari pisze:
Marzenia11 pisze:

Co się dzieje z tym Convem? U nas to jest cały czas dostępne. Może troszkę drożej niz w Wa-wie, ale jest. 13 zł za saszetkę. Mam wykupować?

Mozesz wykupic,bo z tego co pisza RC wstrzymało produkcję.Dla nas by się tez przydało,a gdzie jest do kupenia?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 13, 2013 11:41 Re: wspólne życie

Rozpytam się jutro o Conva (datę ważności) i w aptece o cocarboxylazę.

Bożenko, Conv jest na Brzeskiej w Animalu i Pasiak zawsze miał.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 13, 2013 11:47 Re: wspólne życie

kamari pisze:Rozpytam się jutro o Conva (datę ważności) i w aptece o cocarboxylazę.

I numer konta ... żebyś od razu jutro miała pieniądze na zakup ... bo mnie została tylko 1/3 saszetki ... :( ... Kubusia wykończy ją pewnie w dwa dni ...mały gówniarz przestał jeść w ub. tygodniu ... muszę na siłę karmić, bo mi chudnie ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 13, 2013 11:48 Re: wspólne życie

kamari pisze:Rozpytam się jutro o Conva (datę ważności) i w aptece o cocarboxylazę.

ok...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 13, 2013 15:51 Re: wspólne życie

Maryś, Tobie należy się medal, ja chylę przed Tobą czoła, jesteś niezwykłą osobą, że podjęłaś się opieki nad uszkodzonymi kotami. Że chciałaś i że potrafisz zaopiekować się kotami, których nikt nie chce, kotami które byłyby uśpione albo umarłyby samotnie nie zaznawszy ciepłych kolan, domu i pełnej miseczki. Podziwiam Cię i wiem, że na zawsze pozostaniesz w moim sercu. A jak przeczytasz to, co mam w podpisie, to dowiesz się, że masz już zaklepane miejsce w niebie.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Nie sty 13, 2013 16:04 Re: wspólne życie

To ja wypale z grubej rury,ale nie po to,żeby kogoś obrazić.
Z całym szacunkiem Iwonka,ale w Niebie jest miejsce dla ludzi jacy się nawrócili i uznali Jezusa za swojego Pana i Zbawiciela i się tego nie wstydzą
Dobre uczynki nie wystarcza niestety nawet jakieś "z kosmosu",chyba,że ktos wierzy w reinkarnacje i w ufo,bo tacy tez są.

Marysia,Pejuś miał wczoraj zabieg,już jest dobrze,więc na pewno się troszke uśmiechniesz w tym przykrym momencie :( Cyknełam mu kilka fotek,jak się wstawią to podeślę :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 13, 2013 16:07 Re: wspólne życie

Bożenko, pozwól mi mieć własny pogląd i własne zdanie.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

[poprzednia][następna]