smil pisze:A, my trenujemy na snackach z hydrolizowanego mięsa, takiego trochę jak dla żołnierzy legii cudzosiemskiej.
O mam takie są suuuuper

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smil pisze:A, my trenujemy na snackach z hydrolizowanego mięsa, takiego trochę jak dla żołnierzy legii cudzosiemskiej.
No mówiłam, że klub zakładamyKicorek pisze:O, widzę, że jest więcej kotków ćwiczących ciało i umysł
I superKicorek pisze:Młodego chciałam nauczyć tylko jednej rzeczy - siadania, ale u kogoś, kto się tak wierci, jest to praktycznie niemożliwe
No to spróbowałam dziś komendy "poproś" - idzie ku dobremu![]()
Flimik poglądowy niedługo koniecznie nagrajKicorek pisze:Zołzunia może charakteru nie ma wystawowego, za to inteligencji odmówić jej nie sposób![]()
O super na to nie wpadłam, jak nam sie skonczą kabanoski to wypróbujeKicorek pisze:Dziś z kociej szuflady wygrzebałam na nagrody jakieś gumowate wióry z kurczaka - łatwo je pokroić na mniejsze kawałeczki i chyba nie mają aż tylu kalorii
No tak, zapomniałam, że mutanty głównie siedzą lub leżąewkaa pisze:Gamisia nie ćwiczy komendy siad, bo to u niej pozycja wyjściowato już szybciej "stań" mogłabym uczyć
![]()
Kicorek pisze:Podmieniłam linki do zdjęć, bo okazało się, że samo odblokowanie albumu nie wystarczyło. Teraz powinno być ok.
No kochana jak ona juz wie o co chodzi, to nagradzaj tylko te w pełni wykonane piątkiKicorek pisze:Panna przybijanie piątki ćwiczy wytrwale, choć nieco niedbale
Obłędne ma te oczyska
Mniam
Dziękujemy
SzkodaKicorek pisze:Niestety chłopaki nie przyjadą teraz na wystawę, może w lutym się uda.
A to nie są czasem let's bite-syKicorek pisze:Nie wiem, skąd mam tę "gumę" z kurczaka, ale najlepiej nam się sprawdza jako nagrody. Muszę poszukać w sklepach, bo nauka idzie w takim tempie, że niedługo zabraknie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości