Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:A ja nawet lubię jeździć samochodem. Bo on mruczy, jak mnie wiezie. No to nawet pobranie krewki wytrzymam, żeby mi samochód pomruczał
Kulka
urwiniu pisze:A na koniec pomogłem Dużej się dokocić tzn poszedłem do Dużej Sąsiadki i moja Duża za mną a tam spotkaliśmy mojego kumpla Bolka, co z nim w jednej piwnicy mieszkałem. No i Bolek jakiś niemrawy, smarkaty i w ogóle do...footra. No i jemu trzeba podawać lek taki ważny, a on przepada na parę dni i Duża mówi, że takie leczenie też do footra. U weta nie mógł zostać (jego szczęście) bo tam posterylkowe panie w klatkach, więc przyszedł na klatkę do nasbędziemy mu dawać ten ważny lek, aż wyzdrowieje, a potem Duża zabierze go na usuwanie szyszek
Siedzi teraz bida w transporterku i udaje, że go nie ma, bo on nigdy chyba w domu nie był.
TygRyszard Zmęczony
urwiniu pisze:MaryLux pisze:A ja nawet lubię jeździć samochodem. Bo on mruczy, jak mnie wiezie. No to nawet pobranie krewki wytrzymam, żeby mi samochód pomruczał
Kulka
Kulka Ty odważna jesteś, ja się panicznie boję samochodów, aż mi się Pavarotti włącza (tak mówi Duża)
Rych
MaryLux pisze:urwiniu pisze:MaryLux pisze:A ja nawet lubię jeździć samochodem. Bo on mruczy, jak mnie wiezie. No to nawet pobranie krewki wytrzymam, żeby mi samochód pomruczał
Kulka
Kulka Ty odważna jesteś, ja się panicznie boję samochodów, aż mi się Pavarotti włącza (tak mówi Duża)
Rych
Co to jest Pavarotti?
A mruczenie samochodu jest naprawdę fajne...
Kulka
urwiniu pisze:MaryLux pisze:urwiniu pisze:MaryLux pisze:A ja nawet lubię jeździć samochodem. Bo on mruczy, jak mnie wiezie. No to nawet pobranie krewki wytrzymam, żeby mi samochód pomruczał
Kulka
Rych
Co to jest Pavarotti?
Kulka
No Duża mówi, że to taki Gruby Duży był co bardzo ładny głos miał i śpiewał na jednym wydechu baaaardzo długo i podobno ja też tak umiem
MaryLux pisze:urwiniu pisze:MaryLux pisze:urwiniu pisze:MaryLux pisze:A ja nawet lubię jeździć samochodem. Bo on mruczy, jak mnie wiezie. No to nawet pobranie krewki wytrzymam, żeby mi samochód pomruczał
Kulka
Rych
Co to jest Pavarotti?
Kulka
No Duża mówi, że to taki Gruby Duży był co bardzo ładny głos miał i śpiewał na jednym wydechu baaaardzo długo i podobno ja też tak umiem
Ja tak nigdy nie umiałam![]()
urwiniu pisze:
No ale Ty piszesz cudowne wiersze to śpiewać nie musisz
MaryLux pisze:urwiniu pisze:
To nie ja, to Inka pisze te goopie wiersze
Kulka
urwiniu pisze:MaryLux pisze:urwiniu pisze:
Kulka
Normalnie Cię przepraszam Kulka ja tak jestem pochłoniety sytuacją w domu, tą opieką nad Dużą, Blondynem i Bolkiem teraz, że mi się wszystko kicia. w ramach przeprosiń masz u mnie takie żarełko jakie uwielbiasz w ilościach nieograniczonych![]()
MaryLux pisze:urwiniu pisze:MaryLux pisze:urwiniu pisze:
Kulka
Normalnie Cię przepraszam Kulka ja tak jestem pochłoniety sytuacją w domu, tą opieką nad Dużą, Blondynem i Bolkiem teraz, że mi się wszystko kicia. w ramach przeprosiń masz u mnie takie żarełko jakie uwielbiasz w ilościach nieograniczonych![]()
Animonda carny exotic, o taka: http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .1998.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 17 gości