mamcia opowiada, że przez 5 tygodni była wyjęta z życiorysu. ponoc dawaliśmy jej spać w nocy góra 1,5 godziny i darliśmy sie o jedzenie. z domu nie mogła wyjść na dłużej niż 2 h, miała podkrążone oczy, mega odrosty na głowie i zasypiała na stojąco:mrgreen: ale pewnie to sobie wymyśla, bo my niczego takiego nie pamiętamy kluska i ryś
Moja Duża mówi że dzieci są stanowczo przereklamowane i żadnych już nie chce. Nie wiem jak małe, bo młody jest już duży i kuwetkować umie i go lubię bo bawi się ze mną i za ogon też nie ciągnie i Mam na pewno by nie krzyczała jakbym go drapnęła ale krzykacz też z niego trochę jest, Duża mówi że "młody pyszczy aż echo po Wiśle niesie" ale mówi że to normalne w tym wieku
zdecydowanie dzieci są przereklamowane my sobie nie życzymy aktualnie żadnej konkurencji, wystarczy, że jest ten dziadyga reks do podziału uwagi mamuni kluska i ryś
Wszyscy wielcy zawsze mówią, że koty w parach się najlepiej chowają. Ale jak się już później robią pary par, albo co gorsza pary par par, to już wtedy to na recydywę zakrawa.