Moderator: Estraven
czarna.wdowa pisze:Będą zdjęcia księciunia podziwiajacego w szafie swoje odbicie![]()
czarna.wdowa pisze:Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć
najczęściej są to kontrowersyjne żarty w stylu Wojewódzkiego na krawędzi prowokacji, dobrego smaku![]()
niestety niektórzy nie łapią moich żartów zwanych też bezinteresownymi złośliwościami
Forum ma szczęście ma tą zaletę że trochę trwa zanim się coś napisze i zwykle zdążę pomyśleć
czarna.wdowa pisze:Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć
najczęściej są to kontrowersyjne żarty w stylu Wojewódzkiego na krawędzi prowokacji, dobrego smaku![]()
niestety niektórzy nie łapią moich żartów zwanych też bezinteresownymi złośliwościami
Forum ma szczęście ma tą zaletę że trochę trwa zanim się coś napisze i zwykle zdążę pomyśleć
kalair pisze:[No i ciągle czekamy!
Nelly pisze:kalair pisze:[No i ciągle czekamy!
kalair, miałam tylko zamknąć laptopkai masz, piszę. Sio miau, sio!
Nelly pisze:czarna.wdowa pisze:Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć
Forum ma tą zaletę, to prawda. Też nie raz coś powiem, bardzo zabawnego, a tu kogoś to nie bawi tylko złośliwości się doszukuje. A ja naprawdę nie jestem złośliwa, ani w zamierzeniu ani w ogóle. Wiem o czym mówisz. Dowcip Wojewódzkiego mnie bawi więc wiem, wiem
![]()
No, mam trochę podobnie ale zaczęłam zwracać na to baczniejszą uwagę. Skoro ktoś czuje się naprawdę urażony jak się okazuje, a nie rozbawiony to trudno. Muszę się powstrzymywać w większej części z moim poczuciem humoru. Nie jest to fajne, ale niezbędne jak się okazuje w stosunku do niektórych. W większości powiedziałabym. I jest to chyba charakterystyczne dla osób, które nie potrafią się śmiać z samego siebie.
czarna.wdowa pisze:A co do poczucia humoru - pracuje w wiekszosci z facetami wiec mój żart jest trochę ciężki![]()
czarna.wdowa pisze:Kiedyś "przy wódce"koledzy w pracy wyznali że sprawiam wrażenie zimnej i wrednej suki
![]()
czarna.wdowa pisze:Kiedyś "przy wódce"koledzy w pracy wyznali że sprawiam wrażenie zimnej i wrednej suki
![]()
dopiero z czasem okazuje się że tak naprawdę to jestem tylko wredna![]()
A przecież wszystkie kociary to ciepłe i nastawione optymistycznie do życia dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości