Simbo i Sarabi-proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 04, 2009 10:18

będą jak tylko zgram do kompa i zawieszę na fotosiku bo wczoraj nie miałam siły :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro mar 04, 2009 13:30

czarna.wdowa pisze:Będą zdjęcia księciunia podziwiajacego w szafie swoje odbicie 8)

Czekamy, czekamy :D
I witaj :D
Ja Ciebie też lubię, podobnie jak chyba wszyscy tu piszący. Chyba nie pisze się do kogoś kogo się nie lubi? :lol:
A zgryżliwego poczucia humoru nie zauważyłam, albo je lubię :lol:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro mar 04, 2009 14:21

Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć
najczęściej są to kontrowersyjne żarty w stylu Wojewódzkiego na krawędzi prowokacji, dobrego smaku :oops:
niestety niektórzy nie łapią moich żartów zwanych też bezinteresownymi złośliwościami :twisted:
Forum ma szczęście ma tą zaletę że trochę trwa zanim się coś napisze i zwykle zdążę pomyśleć ;)

czarna.wdowa

Post » Śro mar 04, 2009 14:32

czarna.wdowa pisze:Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć
najczęściej są to kontrowersyjne żarty w stylu Wojewódzkiego na krawędzi prowokacji, dobrego smaku :oops:
niestety niektórzy nie łapią moich żartów zwanych też bezinteresownymi złośliwościami :twisted:
Forum ma szczęście ma tą zaletę że trochę trwa zanim się coś napisze i zwykle zdążę pomyśleć ;)

Mnie tam też to nie przeszkadza... :lol: :lol: Albo nie zauważam? :twisted:
Jak się ma poczucie humoru, to nie jest źle.
No i ciągle czekamy! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 04, 2009 14:44

czarna.wdowa pisze:Moja złośliwość objawia się raczej w ciętych ripostach rzucanych zanim zdążę pomyśleć

Forum ma tą zaletę, to prawda. Też nie raz coś powiem, bardzo zabawnego :P , a tu kogoś to nie bawi tylko złośliwości się doszukuje. A ja naprawdę nie jestem złośliwa, ani w zamierzeniu ani w ogóle. Wiem o czym mówisz. Dowcip Wojewódzkiego mnie bawi więc wiem, wiem :D
No, mam trochę podobnie ale zaczęłam zwracać na to baczniejszą uwagę. Skoro ktoś czuje się naprawdę urażony jak się okazuje, a nie rozbawiony to trudno. Muszę się powstrzymywać w większej części z moim poczuciem humoru. Nie jest to fajne, ale niezbędne jak się okazuje w stosunku do niektórych. W większości powiedziałabym. I jest to chyba charakterystyczne dla osób, które nie potrafią się śmiać z samego siebie.

Nelly

Post » Śro mar 04, 2009 14:46

kalair pisze:[No i ciągle czekamy! :twisted:

kalair, miałam tylko zamknąć laptopka :twisted: i masz, piszę. Sio miau, sio!

Nelly

Post » Śro mar 04, 2009 15:26

Nelly pisze:
kalair pisze:[No i ciągle czekamy! :twisted:

kalair, miałam tylko zamknąć laptopka :twisted: i masz, piszę. Sio miau, sio!

No właśnie wchodzę, a Ty tu wpisana przed trzecią jeszcze! :twisted: :lol: :lol:

Ale chyba Cię już nie ma? :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 04, 2009 15:29

Nelly pisze:

Forum ma tą zaletę, to prawda. Też nie raz coś powiem, bardzo zabawnego :P , a tu kogoś to nie bawi tylko złośliwości się doszukuje. A ja naprawdę nie jestem złośliwa, ani w zamierzeniu ani w ogóle. Wiem o czym mówisz. Dowcip Wojewódzkiego mnie bawi więc wiem, wiem :D
No, mam trochę podobnie ale zaczęłam zwracać na to baczniejszą uwagę. Skoro ktoś czuje się naprawdę urażony jak się okazuje, a nie rozbawiony to trudno. Muszę się powstrzymywać w większej części z moim poczuciem humoru. Nie jest to fajne, ale niezbędne jak się okazuje w stosunku do niektórych. W większości powiedziałabym. I jest to chyba charakterystyczne dla osób, które nie potrafią się śmiać z samego siebie.

To się zgodzę z Tobą całkowicie! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 05, 2009 9:32

Zdjeć nie będzie bo wczoraj w domu padła mi Vectra :roll:
nie mielismy ani internetu, ani telewizji ani nawet telefonu :evil: wszystko pojawiło się dopiero rano :roll:

Ale za to zrobiłam wczoraj fajne zdjęcie Sarabki podziwiającej swój ogonek :D

A co do poczucia humoru - pracuje w wiekszosci z facetami wiec mój żart jest trochę ciężki :oops:
i w większości przypadków może być odbierany jako atak - ale na szczęście wiekszości chłopaków nie razi
chociaż miałam kolegę który każdy mój żart analizował na wszystkie strony i szukał drugiego dna :roll:
a zresztą tyle razy dostałam od życia po tyłku że teraz wolę chyba atakować niż bronić przed atakiem i później to strasznie przeżywać :(
w stosunku do koleżanek trochę hamuję swoje "złośliwości" bo wiem że nie są dobrze odbierane

czarna.wdowa

Post » Czw mar 05, 2009 9:40

...bry... :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 05, 2009 9:45

Ave 8)

Też mnie odbierają jako złośliwe i wredne stworzenie :roll:
A ja przecież milutka jestem :twisted:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw mar 05, 2009 10:03

Kiedyś "przy wódce" :oops: koledzy w pracy wyznali że sprawiam wrażenie zimnej i wrednej suki :oops:
dopiero z czasem okazuje się że tak naprawdę to jestem tylko wredna :twisted:
A przecież wszystkie kociary to ciepłe i nastawione optymistycznie do życia dziewczyny 8)

czarna.wdowa

Post » Czw mar 05, 2009 12:17

czarna.wdowa pisze:A co do poczucia humoru - pracuje w wiekszosci z facetami wiec mój żart jest trochę ciężki :oops:

czarna.wdowa pisze:Kiedyś "przy wódce" :oops: koledzy w pracy wyznali że sprawiam wrażenie zimnej i wrednej suki :oops:

Oj to ja się pod tym już nie podpisuję :lol:
To z Ciebie faktycznie niezła zołza chyba jest :lol: :wink:

Nelly

Post » Czw mar 05, 2009 12:40

czarna.wdowa pisze:Kiedyś "przy wódce" :oops: koledzy w pracy wyznali że sprawiam wrażenie zimnej i wrednej suki :oops:
dopiero z czasem okazuje się że tak naprawdę to jestem tylko wredna :twisted:
A przecież wszystkie kociary to ciepłe i nastawione optymistycznie do życia dziewczyny 8)

A to spoko! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 05, 2009 13:49

Dalszy ciąg tego mądrego wywodu brzmiał „(…) ale i tak wolę te twoje złośliwostki niż durne gadanie innych bab :)
W sumie to z Tobą można pogadać lepiej niż z niejednym kumplem (…) a tak przy okazji powiedz czy rozmiar się naprawdę liczy :twisted:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]