Ja niedawno balam sie, ze niechcacy odetne jezyk Mruczkowi

Moderator: Estraven

A swoją drogą, moje złodzieje nie ważą się wleźć na blat, kiedy jestem w kuchni...na stół też nie...oczywiście w nocy i kiedy mnie nie ma buszują, ale ja nawet patelnię po smażeniu kotletów wstawiam do piekarnika, bo potrafią wylizać tłuszczyk...jeśli kiedyś się będę musiała przeprowadzić to najważniejsze będą drzwi do kuchni...
 A swoją drogą, moje złodzieje nie ważą się wleźć na blat, kiedy jestem w kuchni...na stół też nie...oczywiście w nocy i kiedy mnie nie ma buszują, ale ja nawet patelnię po smażeniu kotletów wstawiam do piekarnika, bo potrafią wylizać tłuszczyk...jeśli kiedyś się będę musiała przeprowadzić to najważniejsze będą drzwi do kuchni...  Dodam, że mam odruch i gdziekolwiek jestem natychmiast sprzątam jedzenie z blatów i stołów
 Dodam, że mam odruch i gdziekolwiek jestem natychmiast sprzątam jedzenie z blatów i stołów   Kotka mojej mamy za nic w świecie nie wejdzie na blat lub stół...w czasie świąt idziemy na spacer, a stół zastawiony zostaje i jak wracamy jest nietknięty...święty kot czy co?
 Kotka mojej mamy za nic w świecie nie wejdzie na blat lub stół...w czasie świąt idziemy na spacer, a stół zastawiony zostaje i jak wracamy jest nietknięty...święty kot czy co? 

i żadne metody nie pomagały
 i żadne metody nie pomagały 
 a rano i tak znalazłam ją w przedpokoju
 a rano i tak znalazłam ją w przedpokoju 
czarna.wdowa pisze:Ostatnio np uparła się że ukradnie ze stołu palącą się świeczkęi żadne metody nie pomagały
TŻet do tej pory psikał wodą aż świeczka zgasłaa rano i tak znalazłam ją w przedpokoju

to nie kot !to diabeł!
 to nie kot !to diabeł!  

kasia essen pisze:czarna.wdowa pisze:Ostatnio np uparła się że ukradnie ze stołu palącą się świeczkęi żadne metody nie pomagały
TŻet do tej pory psikał wodą aż świeczka zgasłaa rano i tak znalazłam ją w przedpokoju

to nie kot !to diabeł!

Kiedy wyjmę na chwile saszetkęl lub tackę z lodówki aby nie była za zimna.
 Kiedy wyjmę na chwile saszetkęl lub tackę z lodówki aby nie była za zimna.
 ale za chwilę robi to samo i do skutku kot siągany 10 razy ze stołu.
 ale za chwilę robi to samo i do skutku kot siągany 10 razy ze stołu. 

i masz przesympatyczny uśmiech
 i masz przesympatyczny uśmiech  

Monika L pisze:Jestem taka zakrecona po tym urlopie ,ile rzeczy przegapiam na forum i nie tylko
Przegapiłam takie cudne zdjęcia
Monisiu jaka z Ciebie ładna kobietkai masz przesympatyczny uśmiech

Koteczki Twoje są zjawiskowe ,futra ,ogony przecudne a rosną

a nie cytrusy, kiwi, drożdżówki (koniec z czytaniem wątku Azika
 a nie cytrusy, kiwi, drożdżówki (koniec z czytaniem wątku Azika  )
)  

A jak ją ktoś zdejmuje z blatu to jeszcze fuczy
 A jak ją ktoś zdejmuje z blatu to jeszcze fuczy  
 Suuper kociaki (ale wyglądają na aniołki, ja nie wiem, co Ty wypisujesz o nich
 Suuper kociaki (ale wyglądają na aniołki, ja nie wiem, co Ty wypisujesz o nich   )
 )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości