Poza tym zauważyłam, że zaczyna słuchać mojego głosu.. i nerwowo oblizuje pyszczek.. przedtem na wszelki wypadek zagłuszała całkiem porzadnie moje gadanie..
Może to jakaś pierwsza nieśmiała jaskółka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:O, tak i to nie tylko jaskółka a cały bocian
Oblizywanie się przez zwierzaka to wg mądrych książek mądrych ludzi - objaw niepewności. Misia zaczęłą "myśleć" nad całą sytuacją w jakiej się znalazła. Myślę, że niedługo wyciągnie właściwe wnioski.
aamms pisze:MariaD pisze:O, tak i to nie tylko jaskółka a cały bocian
Oblizywanie się przez zwierzaka to wg mądrych książek mądrych ludzi - objaw niepewności. Misia zaczęłą "myśleć" nad całą sytuacją w jakiej się znalazła. Myślę, że niedługo wyciągnie właściwe wnioski.
Balsam na moją duszę..![]()
Tylko jak zrobić, żeby szybciej myślała?
MariaD pisze:aamms pisze:MariaD pisze:O, tak i to nie tylko jaskółka a cały bocian
Balsam na moją duszę..![]()
Tylko jak zrobić, żeby szybciej myślała?
aamms - przecież z persami jesteś nie od dziś. Od kiedy to pers porusza sie i myśli w tempie błyskawicznym? Hę?
Persy raczej kojarzą mi się z tym dowcipem o opiekunie żółwi w zoo: "myk... myk.... myk... pouciekały..."![]()
Ivette pisze:aamms, piękne koty![]()
szczególnie Suffka![]()
i kciuki za myslenie Misi- gdzie ci będzie lepiej, dziewczyno?
aamms pisze:Ivette pisze:aamms, piękne koty![]()
szczególnie Suffka![]()
i kciuki za myslenie Misi- gdzie ci będzie lepiej, dziewczyno?
Wielkie dzięki..
Ale jeśli chodzi o Misię, to ona szuka domu..
enigma pisze:jasssne![]()
Pluszak redaf tez![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 471 gości