Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:
Femka pisze:To się pochwalę. Mój Tata na dniach przeprowadza się do swojego nowego mieszkania w Zgierzu. Już remont jest skończony, kuchnia i łazienka wyposażone, teraz kompletują się meble do pokoju dziennego i sypialni.
Zastanawiałam się, co by tu na obsiedliny... i wymyśliłamiRobot. Mój Tata brzydzi się sprzątaniem (mam to po Nim
). Różnica między nami polega na tym, że ja jednak się mobilizuję, żeby codziennie przejechać się na mopie. Zatem samobieżny odkurzacz, który w dodatku daje się zaprogramować, że o określonych porach bierze się do roboty a potem grzecznie melduje w stacji na doładowanie, jak znalazł.
Przed zakupem rozmawiałam z panią z firmy dystrybutora. Wypytała mnie m.in. o powierzchnię, typ podłogi i takie tam. Do małych mieszkań bloku są te z serii 600. Kupiłam ten z numerem 650.Liwia pisze:Femka pisze:To się pochwalę. Mój Tata na dniach przeprowadza się do swojego nowego mieszkania w Zgierzu. Już remont jest skończony, kuchnia i łazienka wyposażone, teraz kompletują się meble do pokoju dziennego i sypialni.
Zastanawiałam się, co by tu na obsiedliny... i wymyśliłamiRobot. Mój Tata brzydzi się sprzątaniem (mam to po Nim
). Różnica między nami polega na tym, że ja jednak się mobilizuję, żeby codziennie przejechać się na mopie. Zatem samobieżny odkurzacz, który w dodatku daje się zaprogramować, że o określonych porach bierze się do roboty a potem grzecznie melduje w stacji na doładowanie, jak znalazł.
Ten:
http://www.euro.com.pl/odkurzacze-autom ... -880.bhtml
seria 9 jest okropnie droga. Ten jest trzeci od góry cenowo, a jest super. Drugi od góry to ten sam odkurzacz co zalinkowany, tylko ma jedną latarnię i nowszy numerek na obudowieNie opłaca się znaczy bo ściema marketingowa to jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 37 gości