Moderator: Estraven
kuba.kaczor13 pisze:A w ilu smakach som te koty ?
aannee99 pisze:Wiesz co, u 'mnie' na forum Owczarków pamiętam przypadek psiaka, który padaczkę ma właśnie, dostaje leki .. które umożliwiają normalne funkcjonowanie. Myślę, że leki są tutaj konieczne. Biedny Roki
za wszystkoSpilett pisze:Właśnie uczestniczyłam w sprzątaniu po katastrofie...
Kaśka zawsze robi sobie kawę w takim urządzonku co się stawia na palnik i to się gotuje. Zawsze było dobrze, ale dziś tego nie dokręciła dobrze, dźwięki jakie słyszałam: SSSSSSSSSSS PFSZZZZZZZZZZZZZ! !@#$%^&!
Idę, paczam, a tam CAŁA kuchnia w kropkach od kawy... Takie ciśnienie to rozwaliło, taka rakieta poszła, że nawet na suficie były kropki
Właśnie skończyłyśmy wycierać, Kaśka się chichra jeszcze...
Normalnie Jaś Fasola
Miraclle pisze:Jak tak czytam o tej Twojej współlokatorce to masz mieszane uczuciaCzy u niej z głową wszystko ten tegens ok ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Z tego co piszesz to już ich nie lubię, a nie znam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolejny minus za nielubienie kotów

Sarah DeMonique pisze:albo ja czegoś nie doczytałam, albo gupia jestem... dlaczego zabierają Zuzię?!
Moje kociaste wczoraj chrupeczki Animondy dostały (dostałam 400 gram na spróbowanie) i nie ruszyły... Za to mięsko ładnie każde zjadło ocierając się w międzyczasie podawania o moje nogi. A Cymek bez smyczy był, tak więc wiesz, no... D:
Kaśka pisze:Wiesz co, ta moja mała cholera od 6 rano rozrabia, cały czas mi lampkę nocną przewraca, już mam jej tak dość że nie wiem! Nawet w dupę dostała i ciągle to samo!
Wybaczyłam jej nawet nasikanie do kosza z bielizną... Ale wymieniamy dziś z powrotem żwir na silikat, może przestanie. A CBE+ mam nadzieję nada się dla Puszusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 31 gości