Nastrój najważniejszy

U mnie też full wypasu nie będzie...rybka, zupka, śledzik...choineczka i już.
I starczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mateosia pisze:Dla mnie też to będą pierwsze od 12 lat święta bez Teosia. Mam chęć je ... zignorować. A przynajmniej obejść w minimalistyczny sposób
vip0 pisze:Przenosisz się do mieszkania po mamie, Bianko?
To faktycznie masz sporo roboty...
Bardzo Ci współczuję...mój brat odszedł też właściwie niedługo przed świetami, 22 pażdziernika...wtedy święta były jedną wielką porażką.
A w tym roku pierwszy raz od 11 lat nie będzie ze mną Wiktora...
Taki był śmieszny, śmiesznie dziamdział opłatek, bo mu się przyklejał do pysia, no i ten brak kła mu nie pomagał.
I jak zaczarowany patrzył na malutką choineczkę, którą w kuchni stawiałam dla kociastych...
To dobre wspomnienia...choć lepiej by było jeszcze nie wspominać, a patrzyć, jak to robi...
majencja pisze:Tez nie lubię karpia, ale jak nie chcecie co by śmierdział mułem to trza go pomoczyć ze 2 godziny w mleku- i wtedy rybka jak talala
majencja pisze:Ja kupiłam w Biedronce- też nie dużo bo my z Juniorem tylko w dwójkę Wigilie i nie przepadamy- kawalątek zjemy a troszkę do zalewy do słoika - na święta będzie gotowe no i kilka dni można używać. Uszka juz zrobiłam - zamrożone czekają.Chciałam zrobić jakom sałatkę to Junior- a po co ??Eee tam będziesz sie męczyćDobre dziecko co?? Zreszą ja tylko pierwszy dzień świat mam,,wolny" to znaczy po 48 godz pracy a w drugi tez czuwam
![]()
Ale co mam mieć złom minę ??? Sama taki grafik zrobiłam- w sylwestra też do pracy na 24.
Byle zdrowie było
W czwartek mój tymczasik rudzielec Męczysławek pojedzie chyba do domku. Przyzwyczaiłam sie do kociszczano ale trza zrobić miejsce dla innej małej bidy
vip0 pisze:Bianko, szkoda, że mieszkasz tak daleko....
majencja pisze:Chyba raczej leniwyPo co sałatka jak na obiad....trza go budzić
![]()
majencja pisze:Tak na prawdę to nie mogę narzekać bo dobre dziecko. No ale z drugiej strony ma po kim bo my przez pączkowanie się rozmnażali - to cała mamusia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 63 gości