Moderator: Estraven
kiche_wilczyca pisze:Moja droga, umówiłaś się z nami w Katowicach pod swoją pracą.
Cameo pisze:
I vice versaWasz DT od początku nie wzbudził mojego zaufania (z kilku powodów). Ja nie mam sobie nic do zarzucenia
![]()

Satyr77 pisze:Dziecinko droga, jakbyśmy wiedzieli, to w życiu byśmy tego kota nie wieźli i dlatego też nie przywieźliśmy torinyUmówieni byliśmy w Katowicach, a nie w Tychach. Już wtedy powinniśmy zrobić w tył zwrot i wrócić. To co zrobiłaś było skrajnie nieodpowiedzialnie i dokładnie tak miało wyglądać przekazanie toriny.
kiche_wilczyca pisze:i jeszcze jednoCameo pisze:
I vice versaWasz DT od początku nie wzbudził mojego zaufania (z kilku powodów). Ja nie mam sobie nic do zarzucenia
![]()
To dlaczego w temacie Fuczków napisałaś to:
Idę po buty, bo mi sklepy w końcu zamkną
Kamila, a nie mogłaś do nas zadzwonić i poinformować, że jesteś gdzie indziej? Przecież nikt ci nie kazał czekać 2 godziny na dworcu, wystarczyło pomyśleć i poinformować.

Satyr77 pisze:A co ma z siebie robić, teraz to na litość bierze, jaka to ona biedna i ile wycierpiała i jak się poświęcaMy przynajmniej nie musimy udawać i plątać się w zeznaniach, zawsze uważaliśmy jej DT jako beznadziejny, a ją jako osobę (...) Sam się wytnę, co będzie mnie moderator wycinał, znowu ostrzeżenie dostanę
![]()
jak tylko oddam tymczaski i wyleczę rezydentów
I nie dla forum, tylko dla KOTÓW Satyr77 pisze:Cameo naprawdę się lecz, ty chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz i jak obsługiwać forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 25 gości