Atka pisze: ...Kotek nr dwa z punktu jeden to Satini (Jinxia od tajdzi), która znów wróciła z adopcji. Ona ma zdecydowanego pecha. Za jakieś 2-3 miesiące będę jej szukała domu...
CHOLERA JASNA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze: ...Kotek nr dwa z punktu jeden to Satini (Jinxia od tajdzi), która znów wróciła z adopcji. Ona ma zdecydowanego pecha. Za jakieś 2-3 miesiące będę jej szukała domu...
Mysza pisze:dawaj fotki pana S
Atka pisze:Mysza pisze:dawaj fotki pana S
Czekaj, ewkaa dziś przychodzi, może z aparatem?
MariaD pisze:Atka pisze:Mysza pisze:dawaj fotki pana S
I panienki G.
ewkaa pisze:MariaD pisze:Atka pisze:Mysza pisze:dawaj fotki pana S
I panienki G.
Ehm, no ja miałam wziąć, ale nie aparat tylko pstrykawkę, bo obiecałam catsitterce fotki Blondi
ciemno będzie to i tak nic ładnego nie wyjdzie
zresztą Wy tam macie porządny aparat, tylko się obijacie fotkowo
Atka pisze:Aparat odkurzę na zbliżającą się wycieczkę, to może po powrocie z rozpędu popstrykam nieco
MariaD pisze:Czy dobrze widzę, ze towarzysz Mordreda (co za imię dla kociaka, na marginesie, biedny malec) to MCO?Atka pisze:Aparat odkurzę na zbliżającą się wycieczkę, to może po powrocie z rozpędu popstrykam nieco
ewkaa przekazała listę życzeń co do fotek z wycieczki?
MariaD pisze:Ma przechlapane ten kocurek MCO. Towarzysz bengal... Albo po jakimś czasie przechlapane będą mieć opiekunowie - zamiast mieć MCO i BEN będą 2 BEN, z czego jeden wagi ciężkiej.
tajdzi pisze:Ja chcę bengala!!!
Atka pisze:tajdzi pisze:Ja chcę bengala!!!
A bo to dużo z tym roboty?
A ja normalnie nietajdzi pisze: Ja chcę bengala!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości