Femka pisze:Bungo pisze:A potem się dziwisz, że Cię Ziobro ściga
zamkną nas obie![]()
ale bedą jajca![]()
![]()
![]()
![]()
byle z foootrami
Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznę

Moderator: Estraven
Femka pisze:Bungo pisze:A potem się dziwisz, że Cię Ziobro ściga
zamkną nas obie![]()
ale bedą jajca![]()
![]()
![]()
![]()
byle z foootrami
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:A potem się dziwisz, że Cię Ziobro ściga
zamkną nas obie![]()
ale bedą jajca![]()
![]()
![]()
![]()
byle z foootrami
Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznęNo i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły
Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznęNo i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły
theta pisze:Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznęNo i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły
Coś mi się kiedyś "obiło o uszy ", ze w jakimś więzieniu koty są dokarmiane przez więźniów. Zaraz, ale Ty Bungo, przecież nie siedzisz?![]()
Świetny wątek, będę wpadać, mogę?
theta pisze:Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznęNo i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły
Coś mi się kiedyś "obiło o uszy ", ze w jakimś więzieniu koty są dokarmiane przez więźniów. Zaraz, ale Ty Bungo, przecież nie siedzisz?![]()
Bungo pisze:theta pisze:Bungo pisze:Ja idę siedzieć bez foooter! Wreszcie soboe odpocznęNo i spotkania z bezdomniakami by nam nie groziły
Skorumpuję wymiar sprawidliwości, żeby dali mnie do pierdla, gdzie są tylko szczury.
Theta, wpadaj jak najczęściej.Moje koty dziękują za uznanie
Femka pisze:Bungo pisze:SZCZUR
![]()
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:SZCZUR
![]()
Beksa![]()
A najlepiej bez szczurów i bez kotów. Ewentualnie może być jakaś Femka![]()
Ale dlaczego każdy wątek, w który wchodzi ww. ewentualnie go zakłada po jakims czasie zostaje strollowany :?:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 303 gości