A buty? Trochę pasty by się tym traperkom przydało

Torby zostaw bezdomnym na tej ławce, a sama wracaj do domu

Będzie dobrze, zobaczysz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Przepraszam, tak zerknęłam na wyniki...Czy Mić miał badania na FELV/FIV? bo ma niskie WBC, mimo, że troszkę odwodniony jest...
Wyniki nerkowe nie akie tragiczne, tylko faktycznie fosfor trzeba obniżyć. Kroplówki podskórne naprawdę łatwo się robi, kota najlepiej , także u weta i przy dożylnych, na kolanach trzymać, jest spokojniejszy ( o ile w ogóle na kolanach lubi) Tyle że niektóre lubią sobie podczas dożylnej kroplówki siknąć, a przy dożylnej go trudniej wypiąć z kroplówki
czitka pisze:Przedtem chyba trzeba raz jeszcze sprawdzić ten mocznik i kreatyninę, tak?
Czy w międzyczasie dostawał furosemid?Marcelibu pisze:Dostałam histerii i zaczęłam go "płukać"
ana pisze:Czy w międzyczasie dostawał furosemid?Marcelibu pisze:Dostałam histerii i zaczęłam go "płukać"
czitka pisze:Wszystko czytam, wszystko, wszystko. Dzięki!![]()
Słuchajcie, dostałam od weta taką osłonę do dopyszcznego antybiotyku BioProtect. To ma się dosypywać do jedzenia. Dosypałam do tej renalowej saszetki i okazała się już niejadalna![]()
Można to rozpuścić w wodzie i strzykawką dopyszcznie? To chyba wszystko jedno....
A, Micio przytył 10 dkg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 70 gości