El Azurro & Mariachi 9, czyli arriba, arriba, andale ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2008 6:06

Dzięki za kciuki 8) , niestety w nocy Azik znowu rozcharczał się bardzo mocno :?

czarna.wdowa pisze:
Kiedy mają być wyniki hodowli?

Jak urosną ;), powinny być "na dniach".

Obiecane fotki Azika i Żabci:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chociaż powiem Wam szczerze, przy obecnym stanie moich nerwów i ogólnej sytuacji zastanawiam się czy w ogóle podtrzymywać wątek Azika :roll: , skoro tak strasznie przeszkadza się na tym forum opisami własnych kotów i ich mało ważnych chorób, to może dać sobie spokój? Bloga można pisać wszędzie :? Taka mnie rano refleksja naszła :oops:

Dzisiaj mam straszny młyn i nie wiem kiedy zdołam zajrzeć na forum :(
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt sie 29, 2008 6:08

Trzymaj sie! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sie 29, 2008 6:16

Poranne Dzień dobry Gattaro !!! :wink:
Nawet nie żartuj że Wasz wątek miałby zniknąć tylko z powodu niespodziewanego ożywienia sie forumowej inkwizycji :wink: , fajnie jest Was odwiedzać i podczytywać każdego dnia :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sie 29, 2008 6:46

Witam! :D

Alu przestań. Wątek musi istnieć. :)
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt sie 29, 2008 7:17

ten wątek poza dzieńdobrami ma świetne zdjęcia i charrrakterrnych bohaterrrów. no i kocham go :oops:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Pt sie 29, 2008 7:20

Doberek Aziczki i Gattarko!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sie 29, 2008 8:22

gattara pisze:
Obrazek

Azik jest prześliczny! Z Milusią Femczyną tworzyliby super parkę :D !

gattara pisze:Chociaż powiem Wam szczerze, przy obecnym stanie moich nerwów i ogólnej sytuacji zastanawiam się czy w ogóle podtrzymywać wątek Azika :roll: , skoro tak strasznie przeszkadza się na tym forum opisami własnych kotów i ich mało ważnych chorób, to może dać sobie spokój? Bloga można pisać wszędzie :? Taka mnie rano refleksja naszła :oops:

Alusiu, wiesz, zastanawiałam się nad odpowiedzią. Pierwsza miała być taka, że jak napiszesz takie coś jeszcze raz, to kopnę Cię no w ... ten, tą znaczy. Przyjadę i to zrobię.
Ale napiszę inaczej: ANI SIĘ WAŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I żadna z Was tu zaglądających! Wszyscy tu jesteśmy potrzebni. I watki dzieńdobrowe też.

I ściskam Was mocno :D !
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 8:26

Zostaniesz sama z problemami ze swoim kotem bo są tu duzo ważniejsze rzeczy do pisania :roll:
Nie zgadzam się na to :evil:
Forum jest właśnie od tego żeby pomagać, ale i podtrzymywać na duchu w takich chwilach :ok:

No chyba że Twój wątek załapie się do tych merytorycznych :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sie 29, 2008 9:24

A ja podzielam wątpliwości Ali. Już kilka razy, po najcięższych awanturach, zastanawiałam się nad emigracją z forum.
Tym razem czuję się wypraszana. Delikatnie, ale jednak. Jako niemerytoryczna, mniej wartościowa i mniej potrzebna.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt sie 29, 2008 9:36

Femka pisze:A ja podzielam wątpliwości Ali. Już kilka razy, po najcięższych awanturach, zastanawiałam się nad emigracją z forum.
Tym razem czuję się wypraszana. Delikatnie, ale jednak. Jako niemerytoryczna, mniej wartościowa i mniej potrzebna.

I Ciebie moje słowa dotyczą. Bo gdyby nie takie wątki, które się de facto przeplatają ze sprawami zdrowotnymi, akcjami pomocowymi, DT, linkowaniem do wątków pomocowych są niezastąpione. Bez takich wątków nie udałoby się pomóc wielu kotom. Wiele jest wstawionych linków w różnych wątkach "niepomocowych" z wołaniem o pomoc, ze wstawieniem linku do często sytuacji dramatycznych. A dlatego, bo dużo ludzi zagląda do wątków "luźnych". I automatycznie przechodzą do spraw pomocowych. A bez tego wielu kotom by się pomóc nie udało. Tak to widzę. Sorry za składnię i gramatykę, ale wkurzona jestem.
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 9:43

wiem, Marcelibu. I masz rację.
Ale wszystko wskazuje na to, że wątki pomocowe miały by się o wiele lepiej, gdyby dzieńdobrowych nie było.
Znasz mnie. Nie mam zwyczaju pchać się tam, gdzie mnie nie chcą. Z osobami, które lubię, pozostanę w kontakcie i bez forum. Bo ja uważam - podobnie jak Ty - że to forum mnie potrzebuje, i Ciebie, gattary, nas wszystkich, nie odwrotnie.
Zawsze zadziwiało mnie nadmierne zadufanie ludzi, którym nagle zaczęło się wydawać, że są kimś lepszym. Rozczarowania bywają przykre. Obudzenie z ręką w nocniku tym bardziej.
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 29, 2008 9:58

Femka pisze:wiem, Marcelibu. I masz rację.
Ale wszystko wskazuje na to, że wątki pomocowe miały by się o wiele lepiej, gdyby dzieńdobrowych nie było.
Znasz mnie. Nie mam zwyczaju pchać się tam, gdzie mnie nie chcą. Z osobami, które lubię, pozostanę w kontakcie i bez forum. Bo ja uważam - podobnie jak Ty - że to forum mnie potrzebuje, i Ciebie, gattary, nas wszystkich, nie odwrotnie.
Zawsze zadziwiało mnie nadmierne zadufanie ludzi, którym nagle zaczęło się wydawać, że są kimś lepszym. Rozczarowania bywają przykre. Obudzenie z ręką w nocniku tym bardziej.

Mnie dziwi jeszcze jedna rzecz. I wiąże się ściśle z sprawą obecną.
Jest Grupa Osób, która w sposób naprawdę wielki i wspaniały zajmuje się kotami (wyłapują, sterylizują itp. wielkie akcje). I naprawdę wielki szacunek dla Nich (celowo używam dużych liter). Te osoby poświęcają praktycznie całe życie dla sprawy. Ale Te Osoby nic nie zrobiłyby bez takich Zwykłych Forumowiczów (przepraszam za nazewnictwo, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy). Nie byłoby DT, DS, pomocy finansowej. A taka pomoc bardzo często idzie właśnie z takich zwykłych, luźnych watków, gdzie wkleja się sprawy ważne. I dzięki temu się udaje.

Nie chcę, żeby ktokolwiek czuł się źle. Rozczarowania bolą, bo mimo wszystko Zwykli Forumowicze robią "coś", co jest w ich mozliwościach, a jednoczesnie ułatwia i pomaga. A teraz okazuje się, że niekoniecznie :? .
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 10:03

i właśnie dlatego bardzo mocno dojrzewam do decyzji, aby zamknąć wątek i zrezygnować z forum.
Bez względu na ostateczną decyzję co do podziału.
Sam pomysł uważam za dużą arogancję i wystarczy do powiedzenia sobie do widzenia.
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 29, 2008 10:10

Femka pisze:i właśnie dlatego bardzo mocno dojrzewam do decyzji, aby zamknąć wątek i zrezygnować z forum.
Bez względu na ostateczną decyzję co do podziału.
Sam pomysł uważam za dużą arogancję i wystarczy do powiedzenia sobie do widzenia.

Nie. Nie można tak zrobić. Trzeba przeżyć to w sobie, "ambit" wsadzić w buty albo w kieszeń. A to przez Świadomość, tego co się robi, bo być może Ci Wielcy tego nie czują. Że sami nic nie zrobią. Bez takich "zwykłych" wątków. Bez "Szarych Forumowiczów". I może wreszcie poczują, że tak postępować nie wolno...
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 10:20

Ja nie zrezygnuję z tego, co robię. Tylko z miau. Bo miau nie może mi pomóc w mojej działalności i dotychczas o taką pomoc nigdy nie prosiłam.
Nie widzę powodów, dlaczego mam rezygnować z własnej ambicji na rzecz jakiejś arogancji.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]