MaryLux pisze: ... Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?
Ja chcę TWÓJ pokoik

Twój Drops

Edycja:
Mary, to brzmi jak oświadczyny

Duża Dropsa (jeszcze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze: ... Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze: ... Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?
Ja chcę TWÓJ pokoik. Twoje łóżko nocą, Twoją kanapę w dzień, Twój fotel w czasie pracy, Twoje kolanka w czasie odpoczynku ...
![]()
Twój Drops
Edycja:
Mary, to brzmi jak oświadczyny![]()
Duża Dropsa (jeszcze)
jolabuk5 pisze:Tato -Dropsie, czy chcesz się ożenić z moją Ciocią-Babcią?![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:MaryLux pisze: ... Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?
Ja chcę TWÓJ pokoik. Twoje łóżko nocą, Twoją kanapę w dzień, Twój fotel w czasie pracy, Twoje kolanka w czasie odpoczynku ...
![]()
Twój Drops
Edycja:
Duża Dropsa (jeszcze)
MB&Ofelia pisze:Drops. Dla cię i twoich kolegów i koleszanków wszystkiego najlespsiejszego z okazyji dnia kota.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze: ... Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?
![]()
Twój Drops
Edycja:
Duża Dropsa (jeszcze)
Dropsiulku, ja mam łóżeczko w pokoju Lusi. W nim są też fotele. A pracuję w pokoju Kolumbołka.
MB&Ofelia pisze:Drops. Dla cię i twoich kolegów i koleszanków wszystkiego najlespsiejszego z okazyji dnia kota.
MaryLux pisze::piwa:![]()
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, wszystkiego najmniamuśniejszego dla Ciebie, Maćka, Mumisia i Amorki![]()
Sabcia
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. Dla cię i twoich kolegów i koleszanków wszystkiego najlespsiejszego z okazyji dnia kota.
tak to wygląda każdy dzień kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 19 gości