Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze:No, chyba, że wyjedziecie całą rodziną. Na szczęście coraz więcej hoteli jest otwartych dla zwierząt
Gosiagosia pisze:Zycie jest nieprzewidywalne, nie wiemy co sie moze zdarzyc, mozna noge zlamac na prostej drodze a koty tez moga sobie cos zrobic w bezpiecznym jakby sie wydalo miejscu. Ale nie mozemy sie bac i rezygnowac z wlasnego czasu i trzeba czasami wyjechac we dwoje a koty zostawic pod dobra opieka. Moje tydzien temu byly same pol dnia i cala noc. Ja tez balam sie ale musialam im zaufac ze beda grzeczne i byly.![]()
barbarados pisze::strach:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak pomysły naszych kotów nas nie wykończa , to juz nic nam nie da rady .
Pamiętam jak paromiesieczny Filek , chcąc wyczepic pazurek z firanki okrecił sobie nią całą łapkę . Byłam w kuchni , wyplatałam patałacha . 5 siwych włosów więcej .
KatS pisze:Ja się u Ciri nie spodziewam niczego co wymaga wysiłku ekhem, że tak to ujmę intelektualnego. Jest kochana ale głupia jak but![]()
![]()
KatS pisze:Ja się u Ciri nie spodziewam niczego co wymaga wysiłku ekhem, że tak to ujmę intelektualnego. Jest kochana ale głupia jak but![]()
![]()
MaryLux pisze:KatS pisze:Ja się u Ciri nie spodziewam niczego co wymaga wysiłku ekhem, że tak to ujmę intelektualnego. Jest kochana ale głupia jak but![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:KatS pisze:Ja się u Ciri nie spodziewam niczego co wymaga wysiłku ekhem, że tak to ujmę intelektualnego. Jest kochana ale głupia jak but![]()
![]()
Fuksiu?![]()
Rozumek jak u KUBUSia Puchatka
KatS pisze:tylko sobie pomyslałam, że gdybym karmiła dziewczyny z takiego podajnika-łamigłówki, gdzie cos tam trzeba nacisnąć, cos przesunąc, żeby dostać się do jedzenia - to Ciri by raczej skonała z głodu
Aia pisze::lol:
Szczęśliwie takie głupolki są najbardziej rozczulające. Inaczej by wyginęły![]()
Masz zabawę z tą Ciri
PixieDixie pisze:KatS pisze:tylko sobie pomyslałam, że gdybym karmiła dziewczyny z takiego podajnika-łamigłówki, gdzie cos tam trzeba nacisnąć, cos przesunąc, żeby dostać się do jedzenia - to Ciri by raczej skonała z głodu
Padlam![]()
![]()
![]()
![]()
Jak humorek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 15 gości