Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 07, 2015 19:23 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

5 dni . Sobota , to zalezy .
Ciagle pracuje , bo nie ma ludzi . Ok 30 osób jest na urlopach i na chorobowych . 5 złozyło wypowiedzenia .
I tak tyramy :roll:
Ale , jeszcze dwa tygodnie i urlop :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt sie 07, 2015 20:26 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Zaraz uciekam .
Żłopę takie coś .
Kupiłam w Kauflandzie sok do wody . Ogórek z mietą . Do tego woda mineralna ( ja lubię gazowaną ) i kilka kosstek lodu . Suiper gasi pragnienie :wink:

barbarados

Post » Pt sie 07, 2015 20:27 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

O tak ja skończę urlop to Ty Basia idziesz :D
Ja piję sok z buraków i jabłek, mniamuśny :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt sie 07, 2015 20:30 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Musi być Ci bardzo ciężko pracować po dwanaście godzin dziennie przez długo czas. Pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale harówa jednak bywa wykończająca.
Za urlop. :ok: :ok: :ok: :ok:
Kocham herbatę. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt sie 07, 2015 20:40 przez lilianaj, łącznie edytowano 1 raz

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt sie 07, 2015 20:33 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Dziękuję :1luvu:
Ja też kocham herbatkę . Z cukrem i cytrynką :ok:
Ciężko jest przez ten upał . Duchota mnie dobija Jak większość astmatyków . Ale jeszcze troche i jakoś odpocznę . :roll:

barbarados

Post » Pt sie 07, 2015 20:54 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Obrazek
Woda z plasterkiem cytryny i listkiem świeżej mięty takiej prosto z doniczki.
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Sob sie 08, 2015 14:08 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Dzień dobry,
Dajcie rade ?

U mnie w zakładzie zrezygnowali z drugich zmian.
idzie tylko 1 i nocka.
wykończyć się idzie, ludzie mają nielimitowane przerwy, ale co to da ? :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sie 08, 2015 17:17 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Moli25 pisze:Dzień dobry,
Dajcie rade ?

U mnie w zakładzie zrezygnowali z drugich zmian.
idzie tylko 1 i nocka.
wykończyć się idzie, ludzie mają nielimitowane przerwy, ale co to da ? :|

Na dzialce daje rade ale w domu to nawet wiatrak nie pomaga, bede spala chyba na hustawce, styki mi sie zgrzaly i juz glupoty mi chodza po glowie :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sie 08, 2015 19:11 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetach :D U mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach :D

u mnie kapcie chłopa nigdy nie stoją na tyle daleko i wysoko , zeby Rudzia do nich nie nasikała :mrgreen:
jak tylko chce to je znajdzie :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sie 08, 2015 19:16 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:A po co kładziesz kapcie przy kuwetach :D U mnie dla bezpieczeństwa są dalej, bo jak widzę nie raz te wygibasy to strach :D

u mnie kapcie chłopa nigdy nie stoją na tyle daleko i wysoko , zeby Rudzia do nich nie nasikała :mrgreen:

A to cwaniara, co maz jej zrobil ze mu sika :ryk: :ryk: :201461

Gosiagosia

Post » Sob sie 08, 2015 19:22 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

usiłuje chować wszelkie buty przed nią :mrgreen:
w moje nie sika tylko w niego, bo ciągle je zostawia w dostępnym dla niej miejscu i są na tyle duze , ze jej doooopka wejdzie :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob sie 08, 2015 19:25 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

:ryk: :ryk:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

usiłuje chować wszelkie buty przed nią :mrgreen:
w moje nie sika tylko w niego, bo ciągle je zostawia w dostępnym dla niej miejscu i są na tyle duze , ze jej doooopka wejdzie :lol:

A to sobie kuwete upatrzyla :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob sie 08, 2015 22:34 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

No to , Mireczko , tylko żwirku nasypać . Mąż miałby masaż a kota była by zadowolona :wink:

Dziś wyszłam o 14 . I co ? Odpoczywałam ? Nieeeeeee. To dla normalnych ludzi . Ja umyłam okna , powiesiłam czyste firanki ( zawsze , jak myję , to pada , wiec może ... :wink: ) , poprałam , posprzatałam chałupkę i kuwety :twisted:

W pracy upał . Mistrz zarządził 10 minut przerwy , co godzinę .
Kupiłam elektrolity i dodają do wody . Nawet jeść się nie chce . Mnie , bo zwierza przy apetytach :twisted:

Niech te upały się kończą :roll:

barbarados

Post » Nie sie 09, 2015 9:21 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:No to , Mireczko , tylko żwirku nasypać . Mąż miałby masaż a kota była by zadowolona :wink:

Dziś wyszłam o 14 . I co ? Odpoczywałam ? Nieeeeeee. To dla normalnych ludzi . Ja umyłam okna , powiesiłam czyste firanki ( zawsze , jak myję , to pada , wiec może ... :wink: ) , poprałam , posprzatałam chałupkę i kuwety :twisted:

Kupiłam elektrolity i dodają do wody . Nawet jeść się nie chce . Mnie , bo zwierza przy apetytach :twisted:

podobno jeszcze co najmniej tydzień tak ma być :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ja nie chcę :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 09, 2015 9:44 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:No to , Mireczko , tylko żwirku nasypać . Mąż miałby masaż a kota była by zadowolona :wink:

3

Basiu ale Cie naszlo na sprzatanie! :201494 :ryk:
Ja tez na urlopie zawsze sie narobie, ale za tydzien wyjezdzam nad morze :1luvu:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]