Franio, Tosia i Tymianek. Pędzelek['] /dużo fot

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 12:45 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek podjada żwirek :(

Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Nie lis 15, 2009 13:50 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek podjada żwirek :(

Pędzel w lecznicy.
Stan - bardzo cieżki.
Nagle położył się, zaczął dychać i z pyska leciała mu ślina.
Jak stałam tak wyleciałam do lecznicy, na śreniawitów bo najbliżej.
Został tam na razie, czekam.
Anemia, obniżona temperatura, niskie ciesnienie, problemy z oddychaniem.
Leży pod namiotem telnowym, dogrzewany, dostał adrenaline i steryd (nie wiem jaki), jak mu nieco sie poprawi ciśnienie spróbują mu złożyć wenflon i zrobić częściową transfuzję.

Boję się bardzo. Mają dzwonić po 14.

Błagam, nie Pędzel, nie moje najukochańsze serce. :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Nie lis 15, 2009 14:12 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek bardzo żle :(((

Pędzelku, złamałeś mi serce

[']

Przepraszam że nie miałeś dłuższego życia. Nie wiem jak ja sobie ułoże swoje bez ciebie.

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Ais

Post » Nie lis 15, 2009 15:55 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

8O
O nie... słodki Pędzelek... :cry: [']
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie lis 15, 2009 16:07 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Ais, przykro mi bardzo, bardzo :cry:
niestety wiem, co czujesz, mojego sloneczka tez juz nie ma...

Pedzelku[']

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie lis 15, 2009 17:43 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Generalnie nie udało się mojego słonka ustabilizować oddechowo, mimo namiotu tlenowego i rurki, dostał obrzęku płuc i odszedł :(

nie wiadomo co to. moze wirus. wg weta raczej jest niezwykle mało prawdopodobne, że to ten podjadany ostatnio żwirek.
nie było żadnych objawów poza własnie tym zwirkiem i zjadaniem od kilku dni nieco mniejszych porcji. ale poza tym wszystko było ok... wyglądał ładnie, żwawy był, przychodził co wieczór i co rano poudeptywać mnie na łózku....

jest mi strsznie smutno a wiem, ze ten smutek sie dopiero zacznie.

jest mi smutno, że nie miał u mnie dłuższego życia. niby logicznie wiedziałam, ze on prawdopodobnie odejdzie najwcześniej z moich kotów, ale nie aż tak szybko, był u mnie tylko niespełna 4 lata...
Jest mi smutno ze w ostatnich minutach nie zajmował się nim jeden z moich zaufanych wetów, ale nie było na to szans... zresztą i tak pewnie by to nie pomogło. o transfuzji nie było nawet co mówić, bo nie dało mu siezałożyć weflonu, żyły, nawet jak sięudało je znaleć, pękały.

Odszedł w ciągu półtorej godziny od pojawienia się objawów. Wet mówi ze się z czyms takim nie spotkał jeszcze.
Mam nadzieję, że nie było przytomny, że nie cierpiał za bardzo.

Pędzelku, kocham cię bardzo, bardzo. Byłeś moim najukochańszym kotem. Mam wyrzuty sumienia że nie umiałm ci zapewnić dłuższego życia, choć logika podpowiada że nic nie mogłam zrobić. Potem napisze wiecej , jak bede w stanie cos składnie napisać.

Ais

Post » Nie lis 15, 2009 17:53 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Ais, bardzo Ci współczuję.. :cry:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie lis 15, 2009 17:55 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Ewa, wiem, że nic Cię teraz nie pocieszy :(
Ale powtórzę - Pędzel miał u Ciebie cudowne życie. Dostał kredyt dzięki safiori, dzięki wyrwaniu z potwornych warunków, a Ty zrobiłaś wszystko i jeszcze więcej, by mu pozwolić z tego kredytu korzystać.
I wiem, wiem to na pewno - był z Tobą szczęśliwy, kochał Cię ogromnie.

Miałam okazję poznać Pędzelka, tego wyjątkowego kocurka o uśmiechniętej twarzy i oczach pełnych ufności i bezwarunkowej miłości do swojego człowieka.
I mnie podczas odwiedzin zawsze obdarzał swoim urokliwym spojrzeniem, swoją obecnością.
Do widzenia, puciaty kotuszku [']
Nie zapomnę Cię.
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Nie lis 15, 2009 18:04 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

[']

:cry: :cry: :cry:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie lis 15, 2009 18:33 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

['] Pędzelku :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Nie lis 15, 2009 19:57 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Ais, bardzo mi przykro :cry:
Pedzelku [`]
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie lis 15, 2009 20:09 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Ais bardzo mi przykro :cry:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie lis 15, 2009 22:53 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

chyba nie dociera do mnie jeszcze że jego nie tylko nie ma - jego już nigdy nie będzie...

:crying:

Ais

Post » Pon lis 16, 2009 7:55 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

wszystko zdarzyło się tak szybko, nikt się niczego nie spodziewał, dlatego ból jest jeszcze większy :(
Tulę bardzo mocno :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon lis 16, 2009 8:47 Re: Franio,Tosia & Pędzelek: Pędzelek ['] :(((((((

Tak mi przykro :cry: Kochany Pędzelku[i][i][i]
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

[poprzednia][następna]