jasne, jak tylko znajdę chwilę, żeby to ogarnąćpsiama pisze:No to czekamy na info o wystartowaniu bazarku![]()

niestety wolne chwile nie są moją mocną stroną...

jasnepsiama pisze:Na Pakcie tez nie zapomnij wrzucić linka.

nie ogarniam ostatnio... w ogóle nie ogarniam... jestem zmęczona, mam wszystkiego dość, i mam ochotę pierdolnąć wszystkim i wyjechać w bieszczady albo gdzieś indziej gdzie nie ma zasięgu...
z jednej strony niby wszystko jest super, rodzina, budowa, plany, itd, więc powinnam być szczęśliwa...
a z drugiej strony w pracy kompletny cyrk (na szczęście o w miarę okresonych ramach czasowych, jeszcze jakieś 3-5 miesięcy), od miesięcy aktywne funkcjonowanie po 20h/dobę, ogarnianie wszystkiego, ciągły stres, odpowiedzialność, brak wolnej chwili od bardzo dawna, ostatni sensowny urlop w 2012, a jak znalazłam wolną chwilę to zamiast odpocząć to robiłam cosie na bazarek..
mogę funkcjonować 20h/dobę, ale fajnie by było, gdyby wśród tych godzin była choć chwila tylko dla mnie, a że kolano mnie bolało, to nawet bieganie musiałam odpuścić trochę

da się spać po 4-5h/dobę, i jest wszystko ok, pod warunkiem, że w tym czasie jest choć trochę odpoczynku, a nie ciągły zapierdol...
a teraz jeszcze ten cholerny ząb, i w ogóle wysiłek fizyczny ograniczony na ok 2 tygodnie

ale potem wyciągnę rower i trochę pojeżdżę, jak tylko pogoda pozwoli - biegać mogę przy ulewie albo -15, ale na rowerze już niebardzo

chyba faktycznie źle ze mną...