BarbAnn pisze:wiesz, ja uważam że pokazywanie palcem jest równie męczącejak orka
zgadzam się z tobą w całej rozciągłości
wszyscy Najmłodsi odpadli od pionu

Moderator: Estraven
BarbAnn pisze:wiesz, ja uważam że pokazywanie palcem jest równie męczącejak orka

pozytywka pisze:Loki ciumkał i ugniatał kocyk, nie rękę
nie wiem, czemu tamten tak się przysysa do skóry
skopiowałam jej wasze rady do gg
pozytywka pisze:Patmol, choćbym sie miała z nią wyprowadzić, to jej nie oddam, no nie
nie rób mi tego
![]()
Poranki są trudne i przygnębiające, ale potem nie dzieje się nic złego, chociaż fakt jest faktem, że kamery nie włączałam
Jak wychodzimy z domu, to Loki zazwyczaj już śpi
jak Ola wraca, to Caillou biega za myszką, albo ze skarpetką w pyszczku, cała wesolutka jak szczygiełek, a Loki zazwyczaj przeciąga się po drzemce
Potem całe popołudnie jest spokój, pax na balkonie, i czasem wieczorem on ją pogoni, bo chyba nie chce żeby ona miała coś wspólnego z łóżkiem Dużego
Ostatnie dwie noce przespali ze mną na jednym łóżku, w odległości metra co prawda, ale przecież Loki widział i czuł, że ona tam leży
Rano natomiast dostaje cholery, jak ja widzi.
Nie wiem dlaczego.
Może denerwuje go, ze ona gada (a on nie rozumie o czym, mimo, że ostatnio sam zaczął wydawać takie odglosy), a może dlatego, ze właśnie boi się o łóżko Dużego, które jest przecież jego lóżkiem?
W ciągu dnia ją ignoruje, ale czasem ją wącha dokładnie ze wszystkich stron, jak podchodzi blisko, albo przechodzi obok.
Nie odpędza jej od kuwety, ani od miski. Nawet rano nie odpędza jej od swoich chrupek, czy jogurtu naturalnego.
Nie warczy na nią, jak dostają mięso (dzisiaj ona buczała, jak ktoś za blisko podchodził), nawet jak mu do michy łeb pakuje.
Ja kompletnie tego nie rozumiem.
Wydawałoby się, że to micha i kuweta mogą stanowić takie punkty zapalne, a tu nie.
Dopiero po śniadaniu zaczyna się wnerwiać.
Często jest tak, że Caillou skądś zeskoczy, albo nagle wybiegnie i on sie przestraszy i zaczyna w panice uciekać.
Potem jest zły.
Jak zażądasz stanowczo to oczywiście oddam ci Cailou, ale wszystkim nam serce pęknie i już
no i poryczałam się, pięknie![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości