Taki segregator to trzeba gdzieś na wierzchu postawić, a nie jakieś papierzyska na półce w nim trzymać.
Moderator: Estraven
ewung pisze:Mam nadzieję że segregator uda się sprzedać bo przydałoby się trochę dodatkowej kasy.
Jestem lekko podłamana. To co się dzieje w mojej pracy to załamka. Niby poważna firma a ludzi traktuje jak śmieci. I kłamstwa przy zatrudnianiu co do przyszłej pensji to tylko początek. Na razie te rzeczy nie dotyczą nas. Ale jak widzisz jak traktują innych to pojawia się pytanie kiedy trafi na nas.
A to co się dzieje w firmie Karola to już jakiś koszmar. Dobrze że już kończy tam pracę. Ale ja nie wiem jak przetrwam ten miesiąc szarpaniny.
Trochę przez to wszystko oklapłam. Jak zaufać komuś szukając nowej pracy. Jak znaleźć pracę która będzie normalna
Mam dosyć tego wszystkiego

ewung pisze:Ale macie rację że czasem coś co wydaje się fatalne daje w efekcie coś
dobrego. Też już miałam okazję się o tym przekonać
dagmara-olga pisze:aha - napiszesz do natasza25 pw i domówicie szczegóły przerzutu krokomierza?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości