Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:Sihaja pisze:Moje słoneczka bawią się workiem foliowym. I nie chcą przy mnie iść do kuwety. A ja muszę pobrać próbki... Czuję, że zrobiłam nerwową atmosferę, lecąc za każdym razem do łazienki za nimi i teraz będzie trudno... No, zobaczymy
Bo ja, wiesz, jak u jednego coś nie tak to od razu postanowiłam przebadać Gaję i Joachima...
A co się dzieje Morfeuszowi, bo ja chyba nie jestem w temacie
Sihaja pisze:Agata&Alex pisze:Sihaja pisze:Moje słoneczka bawią się workiem foliowym. I nie chcą przy mnie iść do kuwety. A ja muszę pobrać próbki... Czuję, że zrobiłam nerwową atmosferę, lecąc za każdym razem do łazienki za nimi i teraz będzie trudno... No, zobaczymy
Bo ja, wiesz, jak u jednego coś nie tak to od razu postanowiłam przebadać Gaję i Joachima...
A co się dzieje Morfeuszowi, bo ja chyba nie jestem w temacie
Morfeuszek ma struwity (już wiem, dopytałam się weta jak się nazywają te kryształki). Przez te kryształki został podrażniony pęcherz, w związku z czym ma też tam stan zapalny. Chcę sprawdzić, czy Gaja i Joachim nie mają jakiś kryształków też...
kristinbb pisze:Dzień dobry Szylkretki wszystkie 4...
ja jeszcze przez dłuższy czas będę monotematyczna i tylko będę żyła grzybem,
szkoda ,ze do barszczu się nie nadaje...
goodfriend pisze:kristinbb pisze:Dzień dobry Szylkretki wszystkie 4...
A próbowałaś???
Sihaja pisze:No właśnie mają większe predyspozycje kocurki i do tego kastraty. A Morfeuszek jest pełnojajeczny. Ale wet. powiedziała, że może być to z różnych przyczyn, a także - jak ona to powiedziała - "osobnicza predyspozycja"...
Ale u kotek też się zdarza, więc przebadam Gajeczkę...
kristinbb pisze:Dzień dobry Szylkretki wszystkie 4...
goodfriend pisze:kristinbb pisze:Dzień dobry Szylkretki wszystkie 4...
A próbowałaś???
Mruczka78 pisze:Cześć Kretki
kristinbb pisze:goodfriend pisze:kristinbb pisze:Dzień dobry Szylkretki wszystkie 4...
A próbowałaś???
Ugotować kota ?![]()
jeszcze nie próbowałam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości