Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hana pisze:Drogi Felisławie
Wybacz, że nie dotarłam na wczorajszy bal, ale... zasnęłam po południu i przespałam cały wieczór.
Śniły mi się kocie bale, a szczególnie pewien czarujący Książę.![]()
Pozdrawiam Cię serdecznie, miau! i życzę Ci wszystkiego najkocieńszego!
Celinka
MB&Ofelia pisze:Książę Felisławie. Nie wiem co się wczoraj działo na balu, Ofelia spytana o to mruknęła tylko: "co było na balu, zostaje na balu", i tyle się dowiedziałam. W każdym razie wróciły późno, zmęczone strasznie, padły spać. Ofelia przez sen oblizywała się i mlaskała, a Carmen nuciła walczyki i majtała łapką.
Odezwą się jak porządnie odeśpią.
Duża Ofelii i Carmen
jolabuk5 pisze:Na balu było super!![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisiu. Ja chętmnie do cię psilecę kotolotę i to nawet teras. Bo się dąsam na Duzią bo mię stratowała. A Ofelku teź chyba się dąsa bo dostała kropelkóf na karćka.
I juź nie jezdę na djecie i mogę amciać co chcę.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ksiąciu Felisiu. Ja chętmnie do cię psilecę kotolotę i to nawet teras. Bo się dąsam na Duzią bo mię stratowała. A Ofelku teź chyba się dąsa bo dostała kropelkóf na karćka.
I juź nie jezdę na djecie i mogę amciać co chcę.
Mała Ciorna Carmen
No jak to Cię stratowała???!!! Pobić ją i podrapać???
A ja za chwilę dostanę tabletkę!
Fel wściekły
madrugada pisze:Ja kiedyś usiadłam na kocie
MB&Ofelia pisze:No przecież ją przeprosiłam! Nie moja wina, że czarna kota siedziała jak myszka w ciemnej kuchni, do której ja, nie zapalając światła, wlazłam. I nie wiem, która z nas się bardziej wystraszyła.
A od jutra Ciorna będzie miała kolejny powód do narzekania, bo będziemy zakraplać uszy.
madrugada pisze:Ja kiedyś usiadłam na kocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości