Alyaa pisze:Jemy z Klusią to samoPurizon jest pycha
A jakie suche masz Ty, Pralciu? Smaczne?
Ogryzek
Ogruziu my z Polcia też jemy Purizon - ja lubię z rybką a Pola z kurczaczkiem i rybką .
Zuzia smakoszka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Jemy z Klusią to samoPurizon jest pycha
Ogryzek
Ewa L. pisze:Alyaa pisze:Jemy z Klusią to samoPurizon jest pycha
Ogryzek
Ogruziu my z Polcia też jemy Purizon - ja lubię z rybką a Pola z kurczaczkiem i rybką .
Zuzia smakoszka
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Alyaa pisze:Jemy z Klusią to samoPurizon jest pycha
Ogryzek
Zuzia smakoszka
A ja nie mam Purizona
isiaja pisze:Małgosiu, dzięki rozmowie z Panem dowiedziałaś się,że Tosia jest pod dobrą opieką i nie musisz się o nią martwić.
Gdybyś nie porozmawiała, to pewnie wiele razy wracałabyś myślami i troską do Tosi...
W zalewie znieczulicy, Twoja postawa jest godna podziwu.Możesz być z siebie dumna.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Alyaa pisze:Jemy z Klusią to samoPurizon jest pycha
Ogryzek
Zuzia smakoszka
A ja nie mam Purizona
A lubisz Inuś ?
isiaja pisze:Pralciu, to wcale nie jest wstyd!
Powinnaś być DUMNA ze swojej Dużej!
MalgWroclaw pisze:isiaja pisze:Małgosiu, dzięki rozmowie z Panem dowiedziałaś się,że Tosia jest pod dobrą opieką i nie musisz się o nią martwić.
Gdybyś nie porozmawiała, to pewnie wiele razy wracałabyś myślami i troską do Tosi...
W zalewie znieczulicy, Twoja postawa jest godna podziwu.Możesz być z siebie dumna.
Ciociu, taki wstyd za dużą
![]()
Fasolka by napisała, że duża to naprawdę jest gupia![]()
Pralcia
W sumie tak, bo tę kotkę tam widywałam i się martwiłam o jej sterylizację. To jest dość daleko ode mnie. Cieszę się, że jest sterylizowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości