Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 1:39 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Nakarmiliśmy, vratimy jutro :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw gru 29, 2011 5:32 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miau.
Dékuji vám mnohokrát 8)
koèka Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 29, 2011 15:03 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

MalgWroclaw pisze:Miau.
Dékuji vám mnohokrát 8)
koèka Fasolka

A to po jakiemu? Bo nie po kociemu, to pewne
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 01, 2012 16:15 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

MaryLux pisze:A to po jakiemu? Bo nie po kociemu, to pewne
Inka

Po czesku, bo karmimy czeską suczkę :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 01, 2012 16:16 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Badylciu, co u Was?
My Wam życzymy najlepszego roku i najlepszego domu dla Mroczka.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 08, 2012 8:38 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ufff!
Duża W KOŃCU wróciła!
Ale siem cieszem! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 08, 2012 10:37 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

My też się cieszymy.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 10, 2012 12:45 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Jestem bardzo zadowolonym kotem kiedy jest Duża, tylko czemu nie możemy dostawać tyle mokrego co kiedy są tymczasowi Duzi?!
Niesprawiedliwe :(
Badylek nieodpowiednio żywiony, zdecydowanie nieodpowiednio!

Mroczek utknął w oswajaniu... chyba...
Od kiedy jest feliway w gniazdku zdecydowanie częściej wychodzi, ale nie do mnie, tylko na drugą kanapę i tam śpi.
Chodzi za mną do sypialni. Wczoraj w nocy odkrył ogrzewaną podłogę w łazience (szok, że tak późno, Badyl tam nieustannie śpi;) )
Jednak nie widzę zmian w podchodzeniu do mnie... Do wyciągniętej ręki wychodzi, powącha... i zwiewa spowrotem. Nie chce się bawić kiedy ja ruszam wędką (chyba że jest za łóżkiem i tylko łapą może pacać). Raz dał się pogłaskać bez jedzeniowej zachęty.
Do tymczasowych, dokramiających Dużych w ogóle nie wychodzi. Chowa się, i ani do jedzenia, ani do niczego nawet łebkiem nie ruszy.
Tyle dobrze, że mnie rozpoznaje prawie od razu...
Tak bardzo bym chciała, żeby chociaż zostawał na kanapie lub przy misce, kiedy muszę obok niego przejść!
Jednak, jak czytam o Fasolce to wiem, że z Mroczkiem wcale źle nie jest, jednak nie wiem jak długo jeszcze będę mogła być jego DT, co mnie strasznie martwi. Prawdopodobnie do końca marca spokojnie, ale później... nie wiem...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Wto sty 10, 2012 12:49 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

oj Mrok, takie strachulce też znajdują domy

allegro wyróżnione, najważniejsze, że on akceptuje inne koty :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Wto sty 10, 2012 12:50 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Allegro mi napisało, że wycofuje ogłoszenie z powodu nowej ustawy dla zwierząt...?Nie wycofali?
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto sty 10, 2012 12:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Allegro mi napisało, że wycofuje ogłoszenie z powodu nowej ustawy dla zwierząt...?Nie wycofali?

mnie na razie nie, ale nie da sie wystawić aukcji za 0 zł, musi być 1 zł
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Wto sty 10, 2012 13:20 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Jednak, jak czytam o Fasolce to wiem, że z Mroczkiem wcale źle nie jest

Fasol jako przykład negatywny
:placz:
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]