Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 21:33 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:

Hej Daneczko :1luvu: ..nadal chora, nic zmian nie widzę..

Oj , to chyba Ci z antybiotykiem nie trafili :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob kwi 16, 2011 10:01 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Jak tam dzisiaj ze zdrówkiem????
Obrazek

Danusia

Post » Sob kwi 16, 2011 10:52 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Hej Danusia.. chyba troszkę lepiej...odpukać. Zaczyna się tam coś odrywać chyba..Jak do poniedzialku się jakoś znacząco nie poprawi, to idę znowu...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 16, 2011 10:59 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Marea pisze:Slodziaki ;) Tally z Tolkiem sie fajnie zakumplowali a Tadzio do schrupania ;)

Jak patrzę na ich zachowania i charaktery, to jestem już na sto procent pewna, że Tally i Tolek są rodzeństwem,a Tadzik nie. I Tadzik ewidentnie jest młodszy.Mimo napychania brzunia ciągle o połowę mniejszy od nich. To jego ciumkanie...on nawet nie tyle ssie, co tak..jakby wylizuje, mlaska skórę. Nie palce, a tam, gdzie gładkie-szyja, przedramię. Ooookrrrrropne uczucie :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob kwi 16, 2011 13:39 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj sobotnio chorowitku i kociaste :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob kwi 16, 2011 16:20 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Hej Asieńko.
Czy to Apo Napro to ma działanie tylko przeciwbólowe, czy jakieś lecznicze też? Bo jak tylko przeciwbolowe, to ja wolę to odstawić na rzecz zwykłego ibupromu...On przynajmniej działa, a to wcale...

KaleidoStar

Post » Sob kwi 16, 2011 16:26 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Apo-Napro to lek przeciwzapalny,ale nie przeciwbólowy..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 16, 2011 16:34 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

A..no to lypa. Trzeba łykać... A on się nie lubi z przeciwbólowymi...

KaleidoStar

Post » Sob kwi 16, 2011 16:48 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:A..no to lypa. Trzeba łykać... A on się nie lubi z przeciwbólowymi...

no to lypa..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 16, 2011 16:50 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ale mi własnie jeden znajomy napisal, że o, cytuję
"ApoNapro ma działanie p-bólowe, p-zapalne i p-gorączkowe. W takim charakterze działa też na migdałki (zmniejsza zapalenie). Bioracef to antybiotyk.
Jeśli ibuprom Ci bardziej pomaga- to możesz śmiało brać zamiast ApoNapro. Mechanizm działania i efekty obydwa leki mają bardzo podobne (jest to ta sama grupa leków- poprostu inna substancja czynna). Jeśli go dobrze/lepiej tolerujesz, to nie ma problemu z zamianą.
"

KaleidoStar

Post » Sob kwi 16, 2011 16:57 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Ale mi własnie jeden znajomy napisal, że o, cytuję
"ApoNapro ma działanie p-bólowe, p-zapalne i p-gorączkowe. W takim charakterze działa też na migdałki (zmniejsza zapalenie). Bioracef to antybiotyk.
Jeśli ibuprom Ci bardziej pomaga- to możesz śmiało brać zamiast ApoNapro. Mechanizm działania i efekty obydwa leki mają bardzo podobne (jest to ta sama grupa leków- poprostu inna substancja czynna). Jeśli go dobrze/lepiej tolerujesz, to nie ma problemu z zamianą.
"

ja bym tam nie ryzykowała..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie kwi 17, 2011 9:40 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:
KaleidoStar pisze:Ale mi własnie jeden znajomy napisal, że o, cytuję
"

ja bym tam nie ryzykowała..

spoko Asiu :wink: .Tu się z tym zgodzę :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Nie kwi 17, 2011 9:40 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Nie kwi 17, 2011 11:16 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło i palmowo Aniu i kociaki :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon kwi 18, 2011 11:26 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj miło i wiosennie Aniu i koteczki :1luvu:

mam nadzieję,że juz lepiej z anginą..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]