czy wyglaszczemy... nie wiem... niektore sie bardzo stresuja i na probe czulosci reaguja agresja.
siostra znajomej miala na 100% miec Ewunie, a ma Wiktorka

Inusia, jeszcze cie kluja?!

Myslalam, ze to juz koniec lekow, ze juz zdrowa jestes...
kropka, masz racje. Czasem i tu zdarzaja sie niezle oszolomy, ale ogolnie fajna ekipka tu jest. Kiedys mi jedna osoba mowila, co kiedys latala po roznych forumach, ze ekipa potrafi byc tak poj....na, ze krew zalewa, a admini dopier...ja sie do byle czego, malo istotnego! Tu mamy lajtowo

Chociaz czasem cos wyskoczy nieciekawego, jak wszedzie, normalka.
A i z wlasnego doswiadczenia wiem, jaka potrafi sie ekipa trafic na forumie, ze normalnie nerwy biora czlowieka! Na takim jednym forum przez rok mialam okazje byc adminka. Suma sumarum, skonczylo sie na tym, ze mnie jeden typek z powodow czysto osobistych, nie zwiazanych w zaden sposob z forumem stamtad wywalil, zablokowal mi konto. Ale ja juz i tak nie chce wracac do tych ludzi tam. Zwlaszcza, ze ta osoba, co mnie wy...la nadal tam rzadzi. Oczywiscie czasem podczytuje nowe posty ale nie logujac sie. Z kilkoma osobami, wartymi zaufania utrzymuje kontakt na gg, telefoniczny, mailowy... Z jedna taka sie zaprzyjaznilam do tego stopnia, ze sie wzajemnie adoptowalysmy

Jestesmy "siostry blizniaczki" choc ta sis jest starsza ode mnie o 20 lat... Z nia dogaduje sie bez slow, a z 95% tamtego towarzystwa nie szlo sie dogadac.
Co do wstawiania fot w ramki prosty jest photoskape. Tez ma rozne dodatki w sobie. Natomiast jesli chodzi o robienie banerkow... Sis probowala mi tlumaczyc na gadulcu, ale ja chyba za tepa jestem, bo nie zakumalam nic

Chcialabym sie nauczyc tego, ale przez net sie nie da, ciezko jest, a w realu pod reka nie mam nikogo, kto by mnie podszkolil. Korciaczki maja duzo nauki, nie bede im glowy zawracac, Cameo mieszka za daleko...