Moderator: Estraven
malwina pisze:Aaa, o celnikach nie pomyślałam. Wzięliby, jak nic!
Malati pisze:A w ogóle to co rano jestem budzona przez kota/koty albo chociaż przebudzana. Dzisiaj w zamian za miaukuna mojego prywatnego kotka mojego TŻta weszła mi na plecy mrucząc sobie z wielką radością, że takie fajne miejsce udało jej się znaleźć. Jego kot zaatakował mnie zimnym nosem prosto w czubek mojego własnego.
Malati pisze:... tak tylko napiszę, że jutro z rana jadę na Białobrzeską na sygnale. Nadżerki w mordzie powróciły.

Malati pisze:Co do mordki jest pewna zmiana to nie nadżerki a już "samo" bardzo silne zapalenie, temperatura w porządku
Malati pisze:...Siedzimy sobie dalej, ja czytam książkę. Nagle Gruby się zrywa biegnie pod drzwi, zerwanie nastąpiło w momencie w którym zaczęło się bicie mięsa przez mamę! Jak dla mnie to szok, bo nie myślałam, że on nawet rozpoznaje ten dźwięk.
Malati pisze:Dlaczego piękny nie jest to muszę zrobić jego całościowe zdjęcie zrobić.
malwina pisze:Nie ma brzydkich kotów! I basta!![]()
Już Leonardo d.V. to powiedział: nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem natury.
A on wiedział co mówi
I miał na myśli Bezę też.
Malati pisze:Jak żył d.V. to nie wiedział jeszcze, że powstanie abstrakcjonizm i że zainspiruje niektóre koty, które pójdą w ślady Picassa czy Dali
Malati pisze:...bo żeby tak kocyk uprać i zastępstwa nie załatwić).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości