Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:casica pisze:Melduję się![]()
nie będę Cie pocieszać, bo nie ma jeszcze powodu. Przyczyn brzydkiego zapachu z pysia może byc mnóstwo, niektóre banalne. Tak więc nie ma sie co straszyć. Podstawa to trafna diagnoza, rób więc Klemensiowi Puchatkowi badania, a my będziemy trzymać kciuki oby nic brzydkiego się nie działo
Jak wiele osób wie, że z Casicą się rzadko zgadzamy. Ale tu, w 100% zgadzam się z moją Przedmówczynią.
casica pisze:Marcelibu pisze:casica pisze:Melduję się![]()
nie będę Cie pocieszać, bo nie ma jeszcze powodu. Przyczyn brzydkiego zapachu z pysia może byc mnóstwo, niektóre banalne. Tak więc nie ma sie co straszyć. Podstawa to trafna diagnoza, rób więc Klemensiowi Puchatkowi badania, a my będziemy trzymać kciuki oby nic brzydkiego się nie działo
Jak wiele osób wie, że z Casicą się rzadko zgadzamy. Ale tu, w 100% zgadzam się z moją Przedmówczynią.
No właśnieczyzbym podejrzanie łagodniala z wiekiem? Az strach sie bać
casica pisze:Marcelibu pisze:casica pisze:Melduję się![]()
No właśnieczyzbym podejrzanie łagodniala z wiekiem? Az strach sie bać
Georg-inia pisze:no nie mogę z Wamiczasem się różnimy, czasem nie zgadzamy, ale obie, powtarzam OBIE, dajecie wsparcie niesamowite, zdarza się, że w tym samym czasie, tej samej osobie. Czytaj: mnie
łyso Wam teraz?
Georg-inia pisze:I teraz proszę o podpowiedź: śmierdzi mniejczy to jest jakiś kolejny objaw PNN? że nasilenie tego "aromatu" może być różne?
Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:no nie mogę z Wamiczasem się różnimy, czasem nie zgadzamy, ale obie, powtarzam OBIE, dajecie wsparcie niesamowite, zdarza się, że w tym samym czasie, tej samej osobie. Czytaj: mnie
łyso Wam teraz?
Dobrze, że go sobie nawzajem z Casicą nie dajemy![]()
Marcelibu pisze:Georg-inia pisze:no nie mogę z Wamiczasem się różnimy, czasem nie zgadzamy, ale obie, powtarzam OBIE, dajecie wsparcie niesamowite, zdarza się, że w tym samym czasie, tej samej osobie. Czytaj: mnie
łyso Wam teraz?
Dobrze, że go sobie nawzajem z Casicą nie dajemy![]()
magdaradek pisze:nie wiem jak 3 koty upchnę w 1 transporter...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 194 gości