ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Moja bratowa usłyszała to na naukach przedślubnych
O rany![]()
To jeszcze lepsze![]()
Duża
Noooooooooooooooooooo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:U mnie Mini tak panikuje przed transporterem. Koszmar z takim kotem
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:U mnie Mini tak panikuje przed transporterem. Koszmar z takim kotem
Nooooooooo KOSZMAR! A Maciek waży 6.3 kg, ma 88 łap i 22 paszcze
.
Ale, kurde, co się zmieniło??? Jeszcze pół roku temu pakowałam go a dziś - koszmar
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:U mnie Mini tak panikuje przed transporterem. Koszmar z takim kotem
.
Ale, kurde, co się zmieniło??? Jeszcze pół roku temu pakowałam go a dziś - koszmar
ile?![]()
![]()
![]()
![]()
co to za straszny zwierz![]()
![]()
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:U mnie Mini tak panikuje przed transporterem. Koszmar z takim kotem
.
ile?![]()
![]()
![]()
![]()
co to za straszny zwierz![]()
![]()
Potwór z LossWisłoss.
Odszukałam strachulca i ... wychodzi na to, że on się "po prostu boi" Nie mnie, bo dał się wziąć na ręce, położyć na kolanach, pomiziać ale ... strach w nim siedzi
.
Na dodatek w Nowakach też strach siedzi. Oj co ja narobiłam
.
Nauczka na przyszłość - jedno podejście i ... żadnych sentymentów.
Teraz to mam stracha jak Nowaki to zniosą.
Najbardziej mnie dziwi, czemu tak wcześniej nie było??? Za rzadko do weta zabieram??? Odzwyczaiły się???
ewkkrem pisze:Mir.ko, wybacz ale drążę. Pewnie, że lepiej kotów nie ciągać do weta ale jak trzeba to CO ???
Dlatego też, uporczywie, pytam: jakiś "otumaniacz" gdy przyjdzie na cito pakować kota? Lub na umówioną wizytę albo zabieg?
ewkkrem pisze:Mam feliwaya w spraju ale co? Kota psiknąć? A jak zliże i czy podziała na cito?
Wiem, że to głupie pytania ale brzytwy się chwytam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości