No i na balkonie ohydnym zagwozdka,bo brat sobie probowal baranka klasc i teraz musz emiec choc reszte sciany wybarankowana albo baranka musze zedrzec

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Femka pisze:Dobra rada: jak będziecie robić remont, pod żadnym pozorem nie zakładajcie w kuchni jasnej podłogi. Nie idźcie tą drogą.
Zaprawdę, powiadam Wam, podłoga gładka ciemny brąz też jest do bani. Jedyne co mnie tłumaczy, to że była kładziona przed kocią erą.
Femka pisze:(...)Zośka niereformowalny tchórz i panna foszek, Femcia bezzębna staruszka, Burek asertywny chłopczyk też w sile wieku, Felut kulawy, a Debi rozwydrzona sucz z wymagającym ciągłej opieki uchem. O Menelu nawet nie wspominam
Femka pisze:Przed remontem w holu miałam taką, że można było babki z piasku robić, a i tak nic nie było widać. Ale odezwała się we mnie snobka i walnęłam teraz na całym dole kremoweJak Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera. Nie ma rady, trzeba znaleźć dobre domy dla Szczypiorków i Debi
Tylko, kto je weźmie: Zośka niereformowalny tchórz i panna foszek, Femcia bezzębna staruszka, Burek asertywny chłopczyk też w sile wieku, Felut kulawy, a Debi rozwydrzona sucz z wymagającym ciągłej opieki uchem. O Menelu nawet nie wspominam
A było iść na giełdę i kupić sobie rasowe kociaczki z gwarancją? I nie kastrować tak pośpiesznie?
Olat pisze:Femka pisze:(...)Zośka niereformowalny tchórz i panna foszek, Femcia bezzębna staruszka, Burek asertywny chłopczyk też w sile wieku, Felut kulawy, a Debi rozwydrzona sucz z wymagającym ciągłej opieki uchem. O Menelu nawet nie wspominam
Jakie urocze stadko
Femka, wiesz... stare przysłowie mówi: "Jaki pan- taki kram"
Olat pisze:
Femka, wiesz... stare przysłowie mówi: "Jaki pan- taki kram"
mimbla64 pisze:(...)
W razie zwariuję, to ja sobie Bureczka zaklepuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości