Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 8:46 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Dzień dobry ekipo - pora wstawać, juz mamy kolejny lekko mroźny, śliski, pochmurny dzień - a to może sobie pośpijcie :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro sty 05, 2011 9:50 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Edytka1984 pisze:dzień dobry

Obrazek

hej Edytko :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro sty 05, 2011 9:53 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

agnieszka1565 pisze:Dzień dobry ekipo - pora wstawać, juz mamy kolejny lekko mroźny, śliski, pochmurny dzień - a to może sobie pośpijcie :wink:

hej Agnieszko :1luvu:
już wstałam, zaraz będe choinkę ubierac, no :evil:
dzis poraz pierwszy ,ze tak powiem wylądowała w rowie :ryk: .Gośka se skróty robi z parapetu na kanape m swoim cielskiem zachaczyła o choinke. Choinka poległa, stoi już ,ale z połowa bombek :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 9:53 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

śpiochy już wstały? Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sty 05, 2011 9:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

trawa11 pisze:
dzis poraz pierwszy ,ze tak powiem wylądowała w rowie :ryk: .Gośka se skróty robi z parapetu na kanape m swoim cielskiem zachaczyła o choinke. Choinka poległa, stoi już ,ale z połowa bombek :mrgreen:

:ryk:
Rewelka, u nas na szczęście koty nie, ale dzieci sprawdziły wytrzymałość bombek - ach jaka frajda :evil:

Mam tez pytanie do Ciebie, jak sobie radza z poruszaniem twoje trzy łapki, bo nasza Ala co prawda tydzień po zabiegu, ale mam nadzieję, że stanie - Czy mają problemy ze wskakiwanie?
Będę wdzięczna ewentualne rady :D jak ułatwić jej życie :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro sty 05, 2011 10:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Edytka1984 pisze:śpiochy już wstały? Obrazek

tylko nie śpiochy :ryk:
normę spania tylko zaliczamy :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 10:11 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

agnieszka1565 pisze:
trawa11 pisze:

Rewelka, u nas na szczęście koty nie, ale dzieci sprawdziły wytrzymałość bombek - ach jaka frajda :evil:

Mam tez pytanie do Ciebie, jak sobie radza z poruszaniem twoje trzy łapki, bo nasza Ala co prawda tydzień po zabiegu, ale mam nadzieję, że stanie - Czy mają problemy ze wskakiwanie?
Będę wdzięczna ewentualne rady :D jak ułatwić jej życie :D

spoko , spoko :lol: , nic Ali nie musisz ułatwiac :lol: , zobaczysz jak sobie sama cudnie poradzi :ok: , tylko obserwuj :ok:
Kidyś mialam piękne szklane bombki, kotow jeszcze nie mialam . Ale za to synek dostał w prezencie bębenek :mrgreen: .Wykorzystal wtedy tylko pałeczke :mrgreen: , chyba nie muszę opowiadać co z nią robil :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 10:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali... :twisted:

Ale sa usprawiedliwieni (Trawcia znaczy) incydentem z choinka :mrgreen:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 05, 2011 10:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

trawa11 pisze:spoko , spoko :lol: , nic Ali nie musisz ułatwiac :lol: , zobaczysz jak sobie sama cudnie poradzi :ok: , tylko obserwuj :ok:
Kidyś mialam piękne szklane bombki, kotow jeszcze nie mialam . Ale za to synek dostał w prezencie bębenek :mrgreen: .Wykorzystal wtedy tylko pałeczke :mrgreen: , chyba nie muszę opowiadać co z nią robil :ryk:

rozumiem, że byłaś zachwycona :mrgreen: - nasz Jurek jak miał 1,5 roczku chciał zobaczyć bombki jak leżą na stole i wspinał się na stół za pomocą obrusu na którym leżały te bombeczki - efekt był oczywisty - w następnym roku mielismy 3/4 nowych bombek :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro sty 05, 2011 10:20 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Dorota pisze:Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali... :twisted:

Tylko nie mów, że choinka zmusiła mnie do wstania :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 10:20 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

trawa11 pisze:
Dorota pisze:Chcialam rzec, iz myslalam, ze koniec swiata blisko, bo Trawcia wstali... :twisted:

Hm...
A jak to inaczej powiedziec? :mrgreen:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro sty 05, 2011 10:24 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

agnieszka1565 pisze:
trawa11 pisze:spoko , spoko :lol: , nic Ali nie musisz ułatwiac :lol: , zobaczysz jak sobie sama cudnie poradzi :ok: , tylko obserwuj :ok:

rozumiem, że byłaś zachwycona :mrgreen: - nasz Jurek jak miał 1,5 roczku chciał zobaczyć bombki jak leżą na stole i wspinał się na stół za pomocą obrusu na którym leżały te bombeczki - efekt był oczywisty - w następnym roku mielismy 3/4 nowych bombek :mrgreen:

teraz mam tylko plastikowe bommbki :mrgreen:
A tamte to byly takie piękne, niepowtarzalne, jeszcze po teściowej :mrgreen: .No ,ale to tak dawno było :ryk:
Agnieszko , nie mogę sie doczytac ,której łapy Ala nie ma :oops: .Ala to buraska?
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 10:25 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

Dorota pisze:
trawa11 pisze:

Hm...
A jak to inaczej powiedziec? :mrgreen:

zawsze mozna powiedziec ,ze kaprys mialam i nie chciałam dłuzej leżec ,zeby sobie odlezyn nie zrobić :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Śro sty 05, 2011 10:27 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

trawa11 pisze:
teraz mam tylko plastikowe bommbki :mrgreen:
A tamte to byly takie piękne, niepowtarzalne, jeszcze po teściowej :mrgreen: .No ,ale to tak dawno było :ryk:
Agnieszko , nie mogę sie doczytac ,której łapy Ala nie ma :oops: .Ala to buraska?

spoko, tak Ala to buraska - brakuje nam tylniej lewej - zastanawia mnie jak sobie będzie radzić ze wskakiwaniem chociaż na kanapę lub krzesło :?:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro sty 05, 2011 10:28 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

trawa11 pisze:
zawsze mozna powiedziec ,ze kaprys mialam i nie chciałam dłuzej leżec ,zeby sobie odlezyn nie zrobić :ok:

Zasadniczo tak, ale... :twisted:

Dorota

[poprzednia][następna]