Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia1568 pisze:Boo wiem, ze to nie ten wątek ale jesteś z Opola to może ktoś ze znajomych by jechał z Warszawy do Opola ? https://www.facebook.com/events/286976624775061/ Kotka jest ogłaszana na wątkach transportowych. Przepraszam i dziękuję![]()
![]()
Boo pisze:Wiem. Mimo wszystko, nie spada na wadze jakoś drastycznie. Ok 10dkg co ok 4 dni choć był moment, że 10dkg odrobił.
Nie wiem co robić, zupełnie
Boo pisze:kasia1568 pisze:Boo wiem, ze to nie ten wątek ale jesteś z Opola to może ktoś ze znajomych by jechał z Warszawy do Opola ? https://www.facebook.com/events/286976624775061/ Kotka jest ogłaszana na wątkach transportowych. Przepraszam i dziękuję![]()
![]()
Z tego, co widzę kotka już jest w domu.
AgaPap pisze:Boo pisze:Wiem. Mimo wszystko, nie spada na wadze jakoś drastycznie. Ok 10dkg co ok 4 dni choć był moment, że 10dkg odrobił.
Nie wiem co robić, zupełnie
Dobrze Cię rozumiem, ja za pierwszym razem z Lemurem karmiłam go do końca na siłę, ale zobaczyłam kiedy całkowicie się poddał, bo to co zjadł (a jak tak się cieszyłam wtedy, że lepiej) za godzinę moja mama znalazła zwrócone na podłodze. Wtedy zrozumiałam, że to już chyba ten moment i na drugi dzień mój TZ pojechał do weta i okazało się, że faktycznie to już jest ten czas, że nie możemy go dłużej męczyć, bo on już nie chce i nic nie pomogły leki na pobudzenie apetytuNatomiast jeśli chodzi o Felixa to od początku go nie męczyłam z jedzeniem, chciał to coś tam polizał, a nie chciał to nie zmuszałam go, tylko starałam się pastę energetyczną trochę po mordce smarować. Tylko u niego to, jak sama wiesz, to były nerki więc on po prostu spokojnie sobie gasł
. Chociaż prawie do końca wierzyłam, że może jednak się uda, nie chciałam popełnić tego samego błędu co z Lemkiem.
Musisz sama próbować jeśli widzisz nadzieje, że coś ruszy, bo ty go widzisz na co dzień i najlepiej znasz. Może chociaż troszeczkę conva do pysia strzykawką wlać Ci da, albo pastę energetyczną?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości