Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Tak - dziś dokładnie mija rok od śmierci taty . Dokładnie o 15,25 lekarze potwierdzili zgon. Mówi się , że musi minąć rok , trzeba przetrwać wszystkie święta i rocznice bez zmarłego by było lepiej ale jak dla mnie to nie do końca prawda. Minął rok a mnie nie jest wcale lepiej . Smutek i żal nadal są i wcale przez ten rok nie zelżały.
Od rana ciężko mi znaleźć sobie miejsce a łzy płyną strumieniami. Jak mam mamie złożyć życzenia urodzinowe i życzyć jej zdrowia i radości ze śmiercią taty w tle. Jak możemy cieszyć się i smucić jednocześnie.=-bv ( TO PISAŁA ZUZIA).
Dziękuję , że pamiętacie i dziękuję za słowa otuchy bo ciężko mi będzie przetrwać ten dzień.
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:Tak - dziś dokładnie mija rok od śmierci taty . Dokładnie o 15,25 lekarze potwierdzili zgon. Mówi się , że musi minąć rok , trzeba przetrwać wszystkie święta i rocznice bez zmarłego by było lepiej ale jak dla mnie to nie do końca prawda. Minął rok a mnie nie jest wcale lepiej . Smutek i żal nadal są i wcale przez ten rok nie zelżały.
Od rana ciężko mi znaleźć sobie miejsce a łzy płyną strumieniami. Jak mam mamie złożyć życzenia urodzinowe i życzyć jej zdrowia i radości ze śmiercią taty w tle. Jak możemy cieszyć się i smucić jednocześnie.=-bv ( TO PISAŁA ZUZIA).
Dziękuję , że pamiętacie i dziękuję za słowa otuchy bo ciężko mi będzie przetrwać ten dzień.
Ewcia, to co mówią to gów#^#$#&no prawda. Mi ten dzień przypomniał wszystko. Rozdrapał rany, które przyschły. Nie da się tak po prostu wymazać z pamięci całego życia.
Przytulam Cię dziś bardzo mocno. Mam nadzieję, że u Was ładna pogoda i będziesz mogła spędzić z tatą ile zechcesz. W rocznicę śmierci mojego taty padał deszcz i nie mogłam, tak po prostu, pobyć z nim. Byłam tylko chwileczkę, a to zdecydowanie za mało.
Jak coś to dzwoń. Jestem do Twojej dyspozycji.
Anna2016 pisze:Przytulam mocno. Każda kolejna rocznica boli. Ja w 6mcy od śmierci mamy pojechałam na chwilkę pod oiom, musiałam. Jeszcze nie zrozumiałam. Płaczę razem z Tobą Ewo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości