Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Ja nawet nie wiem ile mam stopni w mieszkaniu,nie mamy termometru, trzeba w końcu nabyćjaki polecacie?
wiolik44 pisze:Dobrze, że jesteście tutaj na tym forum, bo niektórzy patrzą na mnie jak na kogoś z innej planety.
Mam nadzieję, że Klara bardzo nie cierpiała. Chociaż teraz przypominam sobie, że od jakiegoś czasu wolała leżeć na podłodze..., że częściej wymiotowała, a weterynarze zawsze mnie przekonywali, że to dlatego, że miała taką miękką króliczą sierść, że jak tylko pojawiałam się w kuchni ona też była, a jadła mało. Boże ona pewnie była stale głodna, przez te guzy pewnie nie przyswajała, a ja mówiłam lekarzom, żeby zęby sprawdzili, bo Klara woli zlizywać galaretkę niż jeść kawałki mięsa. Od marca była na karmie Urinary, bo już dwukrotnie zapalenie pęcherza się pojawiło. A teraz wyniki z kreatyniny były świetne. Wszystko świetnie, tylko Klarci już nie ma.
Szkoda, że nie umiem dodać zdjęcia. Jestem nowa i muszę się dopiero podszkolić.
wiolik44 pisze: Chociaż teraz przypominam sobie, że od jakiegoś czasu wolała leżeć na podłodze..., że częściej wymiotowała (...) żeby zęby sprawdzili, bo Klara woli zlizywać galaretkę niż jeść kawałki mięsa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości