Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 08, 2012 18:46 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

wiesiaczek1 pisze:trzeba dać troche spokoju temu Misiu :1luvu:

:lol: Nie inaczej. Malec będzie miał przymusowe leżakowanie w zamkniętej sypialni, gdy Misiu będzie go miał dosyć.
Jak w przedszkolu.
Aniada

Post » Nie lip 08, 2012 20:04 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon lip 09, 2012 7:53 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

mziel52 pisze:Co to znaczy mieć odpowiednie geny :mrgreen: Ja przy szóstce dachowców nie zostawiam talerza nawet na moment. Jak nie ukradną, to przynajmniej wsadzą nos, żeby sprawdzić, co jem ciekawego. (...)

U mnie potrafią na stół wskoczyć, kiedy jem i wsadzać nosy do talerza. Prosto pod nóż i widelec :roll: :wink:

MariaD pisze:Jak kilka młodocianych osobników wkracza do toalety w trakcie jak się skupiasz, jeden siada przed Tobą i bacznie obserwuje z oczami o tak: 8O , inny włazi Ci na plecy, inny na kolana - wierz mi, natchnienie ucieka. :evil:

I skupić się nie można :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 09, 2012 8:01 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Myślę, że wątpię :D
Znajomi adoptowali około 6-cio tygodniową koteczkę. W domu była spokojna rezydentka. Chcieli jej zapewnić towarzystwo.
Mała nie daje jej spokoju już rok. Póki mała nie umiała wskakiwać na sprzęty i meble duża miała względny spokój. Teraz już niestety spokoju niet.

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Pon lip 09, 2012 8:17 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Zazusia pisze:
mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Myślę, że wątpię :D
Znajomi adoptowali około 6-cio tygodniową koteczkę. W domu była spokojna rezydentka. Chcieli jej zapewnić towarzystwo.
Mała nie daje jej spokoju już rok. Póki mała nie umiała wskakiwać na sprzęty i meble duża miała względny spokój. Teraz już niestety spokoju niet.

Haha, moja Kostusia ma jakieś 8 miesięcy i nie daje spokoju Bułkownikowi, dopóki nie zarwie po paszczy z łapy (a to ostateczna ostateczność, bo grubasek jest cierpliwy i zwyczajnie dupowaty). Aaa, do kuwety też łazi za nim :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lip 09, 2012 9:05 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Doczytuję po weekendowej nieobecności w necie..
Bolutku, OLABOGA!!!! jaki jesteś już duuuży koto!
Rośnij zdrowo i nie przysparzaj problemów swoim Dużym.. :1luvu:

A tak przy okazji, to czytając Bolusiowe występy przypomniało mi się, co powiedziała do mnie Pani, od której zabierałam Gacię..
Miałam wtedy trzy puchatki: Puchatka, Misia i Felusia.. wszystkie puchato-plaskate o usposobieniach raczej melancholijno-medytacyjnych.. A Gacia była whiskasowym dachowcem z ADHD.. :strach:
"To teraz nareszcie zobaczy Pani, co to znaczy kot w domu, bo te persy tylko leżą i pachną.. " :twisted:
I nie powiem, sprawdziło się natychmiast po przywiezieniu Gaci do domu.. :mrgreen: :ryk:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon lip 09, 2012 10:10 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Trzeci raz usiłuje napić się kawy. Boluś usiłuje, oczywiście. I chciałbym, i boję się...
Po drapaku śmiga jak małpka, a w tej chwili usiłuje jednocześnie pić tę kawę, strzelać
\ba-ranki (to pisał B olusiński właśnie) i stłuc lusterko, niepomny tego, że spowoduje 7 lat nieszczęścia. :twisted:

aamms pisze:A tak przy okazji, to czytając Bolusiowe występy przypomniało mi się, co powiedziała do mnie Pani, od której zabierałam Gacię..
Miałam wtedy trzy puchatki: Puchatka, Misia i Felusia.. wszystkie puchato-plaskate o usposobieniach raczej melancholijno-medytacyjnych.. A Gacia była whiskasowym dachowcem z ADHD.. :strach:
"To teraz nareszcie zobaczy Pani, co to znaczy kot w domu, bo te persy tylko leżą i pachną.. " :twisted:
I nie powiem, sprawdziło się natychmiast po przywiezieniu Gaci do domu.. :mrgreen: :ryk:

Racja!
O, Boluś postanowił zjeść kopertę...
Aniada

Post » Pon lip 09, 2012 10:11 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

E, spoko - to celuloza :wink:

Erin

Post » Pon lip 09, 2012 10:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Obrazek

Obrazek

KLIIIIIIKKKKK!

Obrazek
Aniada

Post » Pon lip 09, 2012 10:21 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

No tak, prawdziwy kot - bez mychy ani rusz :wink:

Erin

Post » Pon lip 09, 2012 10:23 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Oho, telefon przy łapce widzę :lol: I blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło 8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lip 09, 2012 10:26 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Ooooo, od razu widać, kto odpisuje na PW z Miau :wink: :D
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Pon lip 09, 2012 10:32 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzę :lol: I blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło 8)

Coś mi się wydaje, że już poleciał :mrgreen: Na jednym zdjęciu telefon jest, na następnym już nie ma :D
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pon lip 09, 2012 10:38 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Revontulet pisze:
AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzę :lol: I blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło 8)

Coś mi się wydaje, że już poleciał :mrgreen: Na jednym zdjęciu telefon jest, na następnym już nie ma :D

Nie poleciał, usunęłam z zasięgu łapek, aczkolwiek rzeczywiście - chwile życia telefonu zdawały się być policzone.

To nie PW, to te powyższe moje posty. :lol:
Aniada

Post » Pon lip 09, 2012 11:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) ma już 2 miesiące!

Za chwilę, dzięki Bolusiowi, odkryjesz calkiem nowe i jeszcze Ci nie znane funkcje komputera :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]