wiesiaczek1 pisze:trzeba dać troche spokoju temu Misiu

Jak w przedszkolu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:trzeba dać troche spokoju temu Misiu
mziel52 pisze:Co to znaczy mieć odpowiednie genyJa przy szóstce dachowców nie zostawiam talerza nawet na moment. Jak nie ukradną, to przynajmniej wsadzą nos, żeby sprawdzić, co jem ciekawego. (...)
MariaD pisze:Jak kilka młodocianych osobników wkracza do toalety w trakcie jak się skupiasz, jeden siada przed Tobą i bacznie obserwuje z oczami o tak:, inny włazi Ci na plecy, inny na kolana - wierz mi, natchnienie ucieka.
mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek.![]()
![]()
![]()
![]()
Zazusia pisze:mziel52 pisze:Jest nadzieja, że Boluś połączy przyczynę ze skutkiem i będzie ostrożniejszy w zaczepianiu Misia. To bystry kotek.![]()
![]()
![]()
![]()
Myślę, że wątpię![]()
Znajomi adoptowali około 6-cio tygodniową koteczkę. W domu była spokojna rezydentka. Chcieli jej zapewnić towarzystwo.
Mała nie daje jej spokoju już rok. Póki mała nie umiała wskakiwać na sprzęty i meble duża miała względny spokój. Teraz już niestety spokoju niet.
aamms pisze:A tak przy okazji, to czytając Bolusiowe występy przypomniało mi się, co powiedziała do mnie Pani, od której zabierałam Gacię..
Miałam wtedy trzy puchatki: Puchatka, Misia i Felusia.. wszystkie puchato-plaskate o usposobieniach raczej melancholijno-medytacyjnych.. A Gacia była whiskasowym dachowcem z ADHD..
"To teraz nareszcie zobaczy Pani, co to znaczy kot w domu, bo te persy tylko leżą i pachną.. "![]()
I nie powiem, sprawdziło się natychmiast po przywiezieniu Gaci do domu..![]()
AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzęI blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło
Revontulet pisze:AniHili pisze:Oho, telefon przy łapce widzęI blisko brzegu biurka...oj, kiedyś poleeeci, aż miło
Coś mi się wydaje, że już poleciałNa jednym zdjęciu telefon jest, na następnym już nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 46 gości