Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Aga, a kogo Ci Puś przypomina?
johaśka pisze:ja mam zapisane metody na trądzik i na łysienie.....
Erin pisze:WOW, ale uzębienie
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Aga, a kogo Ci Puś przypomina?
nie wiem właśnie, kurczę, nie trybię, zaczynają mną władać dreszcze, a tu trzeba czuwać do 21 albo i dłużej na wyniki Puti casicy...
Małgoś źle ze mną...
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Aga, a kogo Ci Puś przypomina?
nie wiem właśnie, kurczę, nie trybię, zaczynają mną władać dreszcze, a tu trzeba czuwać do 21 albo i dłużej na wyniki Puti casicy...
Małgoś źle ze mną...
Mnie tez tak trzęsło...właź do wyrka i wygrzej się, zobacz co masz na chacie ze specyfików, weź i idź do łóżka.
Na wyniki możesz czekać i w wyrku.
A mówiłam Ci, żebyś nigdzie nie wychodziła.
Megana pisze:johaśka pisze:ja mam zapisane metody na trądzik i na łysienie.....
A można by na to łysienie poprosić?
johaśka pisze:Megana pisze:johaśka pisze:ja mam zapisane metody na trądzik i na łysienie.....
A można by na to łysienie poprosić?
można...
kupujemy w aptece olej rycynowy, na filiżance z gorącą wodą stawiamy spodeczek, na spodeczek wylewamy olej i podgrzewamy na parze..... starą szczoteczką do zębow (nowa tez może być...) bierzemy ten podgrzany olej i wcieramy w skórę głowy, centymetr po centymetrze..... jak już całą głowę mamy tak wysmarowaną, zawijamy w folię i ręcznik; po 2 godzinach (można dłużej...) zmywamy wszystko dobrze ciepłą woda.....
kurację stosować co tydzień (bo zabawy przy tym sporo...) przez około pół roku....
jedyny problem to taki, że NIE NADAJE się dla naturalnych blondynek bo włosy odrastają ciemne....
ale jest skuteczny i dziala, widziałam osobiście efekty tej kuracji....
Erin pisze:Johaśka, a co na trundzik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 21 gości