Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 19:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Hej Dziobeczki. :1luvu: Fajnie, ze tak sie sexownie zrobilo, ale nawet to mnie dzis nie moze pocieszyc.
Tak strasznie smutno mi sie robi. Wszedzie chodze i sie zegnam, bo tak sie nalezy i ludzie mnie usciskaja i placza ze mna. Mama sie juz pogodzila i troche dumy nawet z niej slysze, ale placzemy razem. Czas tak strasznie ponagla, ze juz prawie dzien "0" przyszedl a ja jeszcze nie gotowa. Nie myslalam, ze to tyle pracy bedzie i z wszystkim zostane sama.
Jak sobie pomyslicie co od 3. stycznia sie wszystko w moim zyciu wydazylo, to idzie po prostu kopnac w kalendaz. Jakos czuje sie to jak pare miesiecy a nie jak cztery tygodnie. Ten czas byl tak strasznie zawalony. Potem moze bede miala za wiele i bede rozmyslac.

Pisalam wczoraj, ze moj nowy szef dzwonil i sie pytal, czy wszystko w porzadku? Napewno, ale jestem nadal wzruszona tym gestem.
Od spania na podlodze mnie strasznie plecy bola a gdzie tu jeszcze kartony nosic i w dol i w gore. Bede miala w czwartek w sumie dosc pomocnikow, ale potem bedziemy tylko w trojke. Chlopaki beda mi budowac szafe a ja sama nosic. Mam nadzieje, ze jeszcze w piatek bedziemy mogli wrocic. Z moim sasiadem smierdzielem nie chce spac pod jednym dachem, ani brat ani ja.

Teraz jeszcze caly czas poluje na parking przed domem i jakos mi sie nie chce udac... Ide sobie poplakac.

P. S.: Nie gniewajcie sie prosze, ze Waszych wateczkow juz teraz nie bede odwiedzac. Nic mi do glowy nie przychodzi a doczytac po prostu nie mam czasu. Jutro ostatni dzien na sieci.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lut 08, 2011 19:42 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Secret, nikt się nie będzie gniewał. Wiadomo, że masz urwanie głowy a i tak dobrze, że tu zaglądasz i opowiadasz jak leci. Powodzenia dzielna kobieto :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lut 08, 2011 19:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

babajaga pisze:Secret, nikt się nie będzie gniewał. Wiadomo, że masz urwanie głowy a i tak dobrze, że tu zaglądasz i opowiadasz jak leci.

No pewnie :ok:
Trzymaj się Słoneczko, wszystko będzie ok - łepek do góry :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lut 08, 2011 19:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Byscie widzialy, jak u dentysty sie dzis rozbeczalam, bo moje dlugoletnie tam pracujace i mniej dluzej, wszystkie mnie obejmowaly i zyczyly wszystkiego dobrego. I tak wszedzie mam. Moze jednak taki az zly czlowiek nie jestem, jak nie raz moi rodzice mowia.
W poniedzialek sie z Herne pozegnam. Pojde na dlugi spacer. I tak musze sie w urzedzie odmeldowac i prad i gas wymeldowac, to sobie obejde stare katy. Jakos mam uczucie, ze jak wroce na odwiedziny, to juz nie bedzie moje miasto.

Myslicie, ze naprawde mam wszystkie klepki w glowie, czy to teraz taka ostatnia panika?

SecretFire

Post » Wto lut 08, 2011 19:55 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

SecretFire pisze:Moze jednak taki az zly czlowiek nie jestem, jak nie raz moi rodzice mowia.

No, kochana 8O Teraz to mnie lekko wkurzyłaś :evil: Ty - złym człowiekiem? Dorotko, nakopię do rzyci :1luvu:
Panika, reisefiber ale to przecież normalne - zmienia się w Twoim życiu bardzo dużo, trudno, żebyś to inaczej przyjmowała i się nie przejmowała kompletnie zmianami, no!

jozefina1970

Post » Wto lut 08, 2011 19:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

:oops: No bo wiesz nie... Tak mnie tknelo. Moze dopiero teraz do mnie dochodzi, co to wszystko znaczy.

SecretFire

Post » Wto lut 08, 2011 20:01 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Myslicie, ze naprawde mam wszystkie klepki w glowie, czy to teraz taka ostatnia panika?

Ja myślę, że jesteś bardzo ODWAŻNA :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 08, 2011 20:02 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

SecretFire pisze::oops: No bo wiesz nie... Tak mnie tknelo. Moze dopiero teraz do mnie dochodzi, co to wszystko znaczy.

Co to wszystko znaczy? To wszystko znaczy, że miałaś odwagę, determinację i zrobiłaś to, co chciałaś i o czym marzyłaś :1luvu:
Dziewczyno, ja wyjeżdżam czasami gdzieś na dwa dni i s...czki za przeproszeniem dostaję, masz prawo się denerwować ale wszystko będzie dobrze. Zrobiłaś dla siebie coś dobrego :ok:

jozefina1970

Post » Wto lut 08, 2011 20:02 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Dorotko, "włącz" pozytywne myślenie!!!
Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Wto lut 08, 2011 20:05 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

O tak, pozytywnie staram sie myslec, mi jest tylko smutno. Futerka mnie pociesza.

SecretFire

Post » Wto lut 08, 2011 20:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

SecretFire pisze: Futerka mnie pociesza.

Tak :1luvu:

jozefina1970

Post » Wto lut 08, 2011 20:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Nic spadam. Kupa pracy przede mna a spac sie chce. Moze wreszcie parking upoluje. Jutro sie pozegnam zanim komputer odlacze.

Pieknych snow Wam zycze. :1luvu:

SecretFire

Post » Wto lut 08, 2011 20:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Dorotko, jesteś super fajna babeczka i poradzisz sobie! :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 08, 2011 20:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Masz wszystkie klepki na miejscu :mrgreen: To naturalne, że czujesz strach przed nowym. Niektórzy mówią, że lepsza stara bieda niż nowe kłopoty. Ale kto w to wierzy ten całe życie ze strachu przed nowym siedzi w jednym miejscu i narzeka. A ty masz odwagę zatrzasnąć z hukiem drzwi i wejść nowymi tam gdzie chcesz. I bardzo dobrze. Pożegnasz się z Herne, schowasz sobie to miasto do specjalnej przegródki w sercu i.... hej przygodo!
Polecam wszystkim książkę "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą" 8)
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lut 08, 2011 20:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Babajago, kiedyś w Amsterdamie kupiłam sobie T - shirt z takim napisem: " Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne - do Amsterdamu" :-)

jozefina1970

[poprzednia][następna]