BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 16:24 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Femka pisze:no pewnie
do Olsztyna pojechałam, to i do Poznania mogę
z kałachem...
:mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 26, 2009 16:44 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Femka pisze:no pewnie
do Olsztyna pojechałam, to i do Poznania mogę
z kałachem...
:mrgreen:

Tęskniłabyś. Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Sob wrz 26, 2009 16:48 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Femka pisze: varia, moja miłość do Ciebie ma jednak swoje granice :mrgreen:

Tiaaa, ja myślę, że nawet tak wspaniałe informacje o Femczynym zdrówku nie mogą spowodować przejścia granicy miłości do Varii.
:smokin:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 26, 2009 17:01 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Wyniki wspaniale:)) ciesze sie bardzo. Ale oswiadczenie o milosci do calego swiata i ludzi mnie nieco przerazilo 8O oj.... :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob wrz 26, 2009 17:30 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

aaaaa jak fajnie :))))))))))))))))
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Sob wrz 26, 2009 18:08 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Bardzo się cieszę 8) , ale żeby tak od razu kochać Varię :mrgreen:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob wrz 26, 2009 19:22 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Ja też się beardzo cieszę i trzymam kciuki za zdrówko wszystkich kociastych :)
Dlaczego wołowinka jest gorsza od wieprzowinki? Czytałam tu gdzieś kiedyś na forum, żeby nie podawać kotom wieprzowiny... :roll:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob wrz 26, 2009 19:43 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Fantastyczna wiadomość, bardzo się cieszę :D
A co to jest K/D :?:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie wrz 27, 2009 0:41 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

wołowina jest zabójcza dla nerek ze względu na ilość białka.
podobno wieprzowina ma dużo mniej.
wieprzowiny nie daje się ze względu na ryzyko wirusa nazwanego od nazwiska pewnego (chyba) Węgra. od iluś lat wieprzowina jest badana na okoliczność tegoż wirusa. Moje koty dostają wieprzowinę. Wołowinę też, ale okazjonalnie, bo maniakalnie boję się wzrostu poziomu kreatyniny. Mam bzika na tym punkcie.

k/d to symbol hill'sa nerkowego. to ta sama karma co rc renal, tylko producent inny.

Szczypiorki cos chyba zwariowały. Nigdy się tak nie zachowywały, jak teraz. Biegają (Milusia też 8O ), śpiewają, leżą na zupełnie nietypowych dla siebie miejscach, teraz akurat Femcia leży razem z Zosią i Milusią. Dotychczas takie zjawiska w przyrodzie nie występowały. Mam wrażenie, jakby wszystkim Szczypiorkom ulżyło w związku z wynikami Femci. Jakby czuły... No nie wiem. Ale faktem jest, że jest inaczej niż zwykle. I to przez cały dzień.

Aha, miłość do ludzkości stanowczo mi przeszła :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 27, 2009 0:45 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Femka pisze:

Aha, miłość do ludzkości stanowczo mi przeszła :mrgreen:

uffff :ryk: :ryk: :ryk:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie wrz 27, 2009 1:22 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Aga, tak całkiem poważnie, historia nerek mojej Femci jest żywym dowodem na głęboką prawdziwość treści Twojego podpisu. Niebezpieczne podwyższenie kreatyniny i potem przekroczenie jej odkryte zostało wyłącznie badaniami profilaktycznymi, robionymi bez konkretnej przyczyny. Gdyby nie one, Femci prawdopodobnie nie byłoby już z nami.
Jakbyś kiedykolwiek potrzebowała wsparcia w dyskusji, służę.
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 27, 2009 3:17 Re: BANDA KULAWEGO - badaj kota profilaktycznie raz do roku...

Święte słowa 8) , trzeba koniecznie sprawdzać co w kocie siedzi
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie wrz 27, 2009 6:35 Re: BANDA KULAWEGO - badaj kota profilaktycznie raz do roku...

Femka, masz rację..
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 27, 2009 7:19 Re: BANDA KULAWEGO - badaj kota profilaktycznie raz do roku...

Femcia chyba przestraszyła się jutrzejszego zabiegu, bo znowu młóci chrupki aż miło :lol: Ale za późno, jutro godzina zero :D
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 27, 2009 7:24 Re: BANDA KULAWEGO - badaj kota profilaktycznie raz do roku...

Femka pisze:Femcia chyba przestraszyła się jutrzejszego zabiegu, bo znowu młóci chrupki aż miło :lol: Ale za późno, jutro godzina zero :D

Litosci!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]