Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:A w poniedziałek przywożę do domu mamusię Gumisia. Jest już po sterylizacji i musi dojść do siebie i wydobrzeć.
No więc będę miała 5 kotków![]()
Zobaczymy, jeśli znajdzie dla niej domek to super, jeśli nie to wypuszczę u mnie na osiedlu. Będę miała ją na oku i dokarmiała.
kalair pisze:agusialublin pisze:A w poniedziałek przywożę do domu mamusię Gumisia. Jest już po sterylizacji i musi dojść do siebie i wydobrzeć.
Zobaczymy, jeśli znajdzie dla niej domek to super, jeśli nie to wypuszczę u mnie na osiedlu. Będę miała ją na oku i dokarmiała.
A ona teraz na dworze jest, tak??
kalair pisze:agusialublin pisze:A w poniedziałek przywożę do domu mamusię Gumisia. Jest już po sterylizacji i musi dojść do siebie i wydobrzeć.
A ona teraz na dworze jest, tak??
ab. pisze:Aga czym karmisz Gumisia?
Ewa L. pisze:Ja jak Pola była malutka dawałam jej saszetki perfekty junior.Okazało się że Zuzi też pasują a młoda woli zuziowe saszetki. W końcu zaczęłam im dawać jednakowe bo i tak w końcu nie byłam w stanie sprawdzić co i która zjadła.
Ewa L. pisze:Praktycznie w życiu mi nie chorowały - odpukać w niemalowane - i oby tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 39 gości