fiszka13 pisze:Kiedy o nim czytam co piszesz jestem przekonana, ze ten kot jest na właściwym miejscu
Zgadzam się w 100%

Czaruś na zdjęciach, cudny jak zawsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiszka13 pisze:Kiedy o nim czytam co piszesz jestem przekonana, ze ten kot jest na właściwym miejscu
Ag_konin pisze:Nie czytałam całego wątku, dlatego mam pytanie. Bardzo bym prosiła o odpowiedzi.
Czy Czaruś mógłby trafić do domu z 2 psami i kotką również z białaczką?
Gdzie obecnie przebywa? W jakim jest wieku? Jaki ma charakter? Jest wykastrowany?
Od razu powiem, że nasza wolontariuszka chce adoptować kotkę z FeLV, ale zależy jej też na kocurze dość młodym, więc najlepiej z białaczką. Przeprowadziła się do dużego domu, oprócz kotki będą 2 młode psiaki.
ewar pisze:No to teraz wychodzę na babę, która sama nie wie, czego chceSzuka domu kotu z FeLV+, nie ma jakoś tłumu chętnych, po ukazaniu się ogłoszeń okazuje się, że potencjalnych domków mnóstwo, nawet na forum się jakieś pojawiają, a Czaruś już nie szuka.
ewar pisze:Ale nie da się nie kochać takiego kota, który przychodzi do mnie rano do łóżka, pogłaszcze mnie po ręce, albo się przytuli.
295955 pisze:I mam jeszcze małe pytanie nie związane z tematem i wstyd mi trochę, że zaśmiecam, ale mogę uzyskać tu szybką i trafną odpowiedź. Mianowicie: pod blokiem 2 kompletne dzikusy, drące się o pomoc. Jak to złapać bez klatki-łapki? Na szynkę nie podchodzą, tylko płaczą dalej... serce mi się łamie, jak na to patrzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości