Wszystkiego najlepszego Kitko

Moderator: Estraven

Nastepnym razem będę mądrzejsza i kociaki jako posłanko będą miały wycieraczkę - metalowąjenny170 pisze:Kicorek pisze:Złapałam dziś gada Bravika na gorącym uczynku - znów nalał na kocyk w namiociku![]()
Uduszę
wpierw podtucz![]()
a poza tym sama jestes sobie winna - nie trzeba bylo klasc kocyka w namiociku![]()
Też mi się wydaje, że Cyrylowi brakuje kumpla, ale nie stać mnie terazMonostra pisze:A Cyrylowi może "chłopa trzeba"? Nie ma to jak piękna męska przyjaźń - wino, kobiety i śpiew.
żeby urosła i żeby jej znikło to białe?Kicorek pisze:Reszta moich kotów też jest normalna![]()
Ciekawe, jakie życzenia złożysz Hestii
Kicorek pisze:Reszta moich kotów też jest normalna![]()
duzo sie nie pomylilamMariaD pisze:Kicorek pisze:Reszta moich kotów też jest normalna![]()
Hestii? By urosła, porzadnie się ofutrzyła i nie używała lokówki.
Kicorek pisze::ryk:
Hestia jest porządnie ofutrzona, wielkość ma w sam raz, a loczki jej pasują![]()
Cyryl też ma wielkość w sam raz - ten malutki koteczek wczoraj drzemał we włóczniaczku Hestii![]()
![]()
Sfotografowałam to dziwo, ale późno już było, więc nie zdążyłam wrzucić na forum. Wieczorkiem to zrobię
Chyba zamiast włóczniaczka dla Almy uśmiechnę sie o włóczniaczek dla Cyryla - on kocha te "berety"
Kicorek pisze:(...)
Cyryl, jak widać, umie dopasować się do każdego posłanka - ciekawe, czy w 15-centymetrowe też spróbowałby się upakować?![]()
A jakie dziergasz dla przeciętnego kota? (nie mutanta)
Poszukaj starannie, może znajdziesz gdzieś utknięteKicorek pisze:A kupę to ja widziałam może ze cztery razy w ich życiu (w tym raz w kuwetce), obie matki nadal załatwiają te sprawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości