Świetnie, ze wróciłaś!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Jakie fajne koty!
Świetnie, ze wróciłaś!![]()
Alcina pisze:jolabuk5 pisze:Jakie fajne koty!
Świetnie, ze wróciłaś!![]()
Dziękuję! Was też ogromnie miło widzieć i czytać!!
mziel52 pisze:Super, że jesteś. Najlepiej pamiętam ratowanie oseska Bolusia, a potem jego operację ortopedyczną.
mziel52 pisze:Peppiś jest cudny. Rozumiem Twoją potrzebę widzenia podobnego kota. Też tak mam. Chociaż specjalnie nie szukam, to trafiła mi się ostatnio niewyrośnięta koteczka ze śmietnika podobna do dawno już utraconego Burasa. Czyli z krzywą szczęką z tyłozgryzem, udająca, jak tamten, kociaka. Dopiero dentysta orzekł, że to nie podwójne kły przy wymianie, ale kamień nazębny. I tak samo jest zwariowana.
MB&Ofelia pisze:Zgadłam! Zgadłam! Zgadłam że to ty!![]()
Witamy ponownie na forum - moja skromna osoba, Księżniczka Ofelia (nadal zadzierająca nosa) i Mała Czarna Carmen (nadal pierdółkowata pacyfistka bez zębów).
MB&Ofelia pisze:Czarnidełko miało niestety problemy paszczowe, jak wet wziął się za porządki to uznał, że tych dwóch zębów, co ewentualnie by się do czegoś nadawały, nie ma sensu zostawiać. No i mam bezząpciowe Ciorne. Które to Ciorne na co dzień zapomina że nie ma zębów, z powodzeniem poluje na ćmy, zjada surowe mięso nieco drobniej pokrojone, a nawet próbuje czesać sobie futerko i zdzierać wierzchnie warstwy pazurków.
I nadal ma mentalność kociaka![]()
mziel52 pisze:Lesio piękny i skupiony na analizie otoczenia. A swoją drogą koty chyba dziedziczą też coś po swoich dużych... Widzą, co na nich robi wrażenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości