A kto ma odpowiednio duży kontenerek żeby Dużą spakować???
Mogę wziąć wołowinkę dla Mru bo pewnie wygłodzony koteczek..Biedny Mru...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:Duża od Mru chce w łeb.
![]()
![]()
![]()
A tak serio Mru Ty się nie pytaj tylko Dużą w transporter i do weta rodzinnego....
Ona Tobie tak robi a nie pytaCzas zemsty.....
I to już, w tej sekundzie!
Dokładnie... Nie ma co czekać...Wszystkie choroby płuc przerabiam od dzieciństwa..Teoretycznie na szczęście.. Moja mama jest pulmonologiem więc wiem co "godam"... Do lekarza marsz.. Bo serio nalot na Olsztyn będzie.. A wiem już gdzie mniej więcej mieszkaszZdjęcia parady kortowiadowej i znajoma ulica... Mieszkałam prawie rok koło starej straży pożarnej
goodfriend pisze:To kiedy akcja ???
Może jakoś pod osłoną nocy żeby bardziej dramatycznie było
Dorota pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:Duża od Mru chce w łeb.
![]()
![]()
![]()
A tak serio Mru Ty się nie pytaj tylko Dużą w transporter i do weta rodzinnego....
Ona Tobie tak robi a nie pytaCzas zemsty.....
I to już, w tej sekundzie!
Dokładnie... Nie ma co czekać...Wszystkie choroby płuc przerabiam od dzieciństwa..Teoretycznie na szczęście.. Moja mama jest pulmonologiem więc wiem co "godam"... Do lekarza marsz.. Bo serio nalot na Olsztyn będzie.. A wiem już gdzie mniej więcej mieszkaszZdjęcia parady kortowiadowej i znajoma ulica... Mieszkałam prawie rok koło starej straży pożarnej
To bardzo blisko
MaryLux pisze:goodfriend pisze:To kiedy akcja ???
Może jakoś pod osłoną nocy żeby bardziej dramatycznie było
W dawnych latach z Wrocławia jechał pociąg, który do Olsztyna docierał pewnie gdzieś około 2 w nocy.
goodfriend pisze:To jak coś to do Inowrocławia dojadę
Jakoś się spikniemy... Ale Dorota przyszła, pokazała się a nic nie napisała o zdrowiu
MaryLux pisze:goodfriend pisze:To jak coś to do Inowrocławia dojadę
Jakoś się spikniemy... Ale Dorota przyszła, pokazała się a nic nie napisała o zdrowiu
Bo wiedziała, że kłamstwo wyczujemy, a prawdy nie chciała...
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:To jak coś to do Inowrocławia dojadę
Bo wiedziała, że kłamstwo wyczujemy, a prawdy nie chciała...
A biedny Mru czeka na ratunek pewnie...
Swoją drogą.. Dorota.. Melduj jak sięczujesz.. I dlaczego jeszcze nie poszłaś do lekarza... Czekamy...
Było groźnie???
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 39 gości