Maszulka w nowym domku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 8:16 Re: Maszulka w nowym domku

O,to miała założone normalne szwy?-u mnie wetki szyją śródskórnie i zakładają szwy rozpuszczalne.Karolinko,jeśli Maszka nie będzie interesowała się szwem,to nie zakładaj kaftana!-Klara i Pynia wcale nie miały kaftanów i nie lizały szwu.Cieszę się,że koteńka w formie-oby tak dalej!
Pozdrawiam serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 29, 2009 20:29 Re: Maszulka w nowym domku

Maszeńka :1luvu: już po sterylce..., jak ten czas leci :wink:

Jeśli chodzi o kaftanik, to też uważam, że nie ma co na siłę go zakładać. Najważniejsze żeby Maszka się nie forsowała, bo wtedy powstaje niebezpieczeństwo przepuklinki. Sądząc z Twoich relacji już nic jej nie grozi :D :D :D
Wielkie kciuki za piękne zgojenie ranki i prędki powrót Maszy do pełni formy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 06, 2009 18:56 Re: Maszulka w nowym domku

Karolinko-i co u Maszeńki?-ranka się zagoiła?
I napisz jak się czujesz w pracy-jacy ludzie z Tobą pracują?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 06, 2009 19:19 Re: Maszulka w nowym domku

kropkaXL pisze:Karolinko-i co u Maszeńki?-ranka się zagoiła?
I napisz jak się czujesz w pracy-jacy ludzie z Tobą pracują?

Tak, tak- czekamy na wieści :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 06, 2009 21:23 Re: Maszulka w nowym domku

Ranka ładnie się zagoiła, zdjęcie szwów poszło bez większych problemów. Maszunia już szaleje jak by nie miała żadnej operacji, zmieniliśmy jej karmę dla kotek po sterylizacji Royal Canina, oczywiście wciąga go ze smakiem;) A jeśli chodzi o mnie to w pracy ciężko sporo nauki na weekend przyniosłam do domu trochę ustaw żeby się pouczyć, ludzie mili, życzliwi mam nadzieję, że tak będzie zawsze a nie tylko na początku.

Pozdrawiam
Karo

Karolina85

Od: Pon lip 27, 2009 14:57

Post » Sob lis 07, 2009 6:34 Re: Maszulka w nowym domku

Super,że z Maszulka wszystko OK!-nie ma już tej przepukliny,jest zdrowiutka ,a przy jej ruchliwości i z odpowiednia karmą,na pewno będzie dziewczynką o slicznej figurce,jak moje dziewczynki-Klara i Antosia-one też ładnie trzymaja linie.
A w pracy na poczatku zawsze jest troszkę trudno,ale powolutku wciąbniesz sie,oby tylko ludzie nadal byli mili i nie zmieniali stosunku do Ciebie,zresztą z Twoim urokiem osobistym-to chyba nie będzie trudne! :D -powodzenia Karolinko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 09, 2009 10:57 Re: Maszulka w nowym domku

Faaajne wieści :D :D :D Ja również życzę powodzenia w nowej pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt gru 04, 2009 8:07 Re: Maszulka w nowym domku

Karolinko-dawno nie pisałas,wiem,że czasu mało,ale gdybyś tak mogła skrobnąć parę słów i może jakieś zdjecie królewny???????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 04, 2009 12:23 Re: Maszulka w nowym domku

U nas wszystko dobrze, Maszunia jest już dużą piękną kotką. Po sterylizacji jest troszkę spokojniejsza, chociaż ciągle zdarza jej się szaleć. Teraz jak oboje pracujemy to mała cały dzień siedzi sama, więc po powrocie z pracy nie daje nam spokoju, jak usiądzie mi na kolanach o 17 to schodzi o 22 i tylko pcha głowę pod rękę żeby ją głaskać.

Teraz zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
Karo

Karolina85

Od: Pon lip 27, 2009 14:57

Post » Pt gru 04, 2009 13:05 Re: Maszulka w nowym domku

Piękna panienka z Maszki wyrosła.
Świetne fotki.
Pozdrawiamy
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 04, 2009 18:49 Re: Maszulka w nowym domku

Dzieki wielkie Karolinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maszeńko-skarbie-cudna jesteś,a te Twoje wymalowane oczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 04, 2009 23:12 Re: Maszulka w nowym domku

Ale duża pannica, no no :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 25, 2009 9:43 Re: Maszulka w nowym domku

Obrazek

Wesołych Świąt!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 10, 2010 8:01 Re: Maszulka w nowym domku

Zaglądam do Maszeńki-i jak?-choinka dotrwała do Nowego Roku?
Mizianki dla królewny! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sty 22, 2010 22:13 Re: Maszulka w nowym domku

Ja też sobie zaglądam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]