EWUNG a to reszta mojej ferajny
To jest CZIKA-kotka ktora trafila do mnie majac 6 tygodni zaledwie,od weta,niewiem co sie stalo z jej mama.Jest z tych malutkich ja je nazywam miniaturki.Czika ma juz 6 latek i przywiozlam ja ze soba z Polski,taki kochany lobuz,bardzo niezalezna.

Tu jest MO-MO kotka w wieku Cziki,wzielismy ja z jej bratem z listy adopcyjnej kotow czekajacych na nowe domki.Mo jest typowym kotem czlowieka,kiedy jej brat Soot umarl,ona nie potrafila zaakceptowac innych kotow,dlugo,bardzo dlugo trwalo dokacanie,ale ona nie lubi innych futer i juz.Jest bardzo zrownowazona kotka w przeciwienstwie do Cziki

A to jest SAMSON 3 letni rozrabiak,kochany lobuziak,ktorego wzielismy ze schroniska jak odszedl Soot.Samson ma tylko pol ogonka,nawet mniej,niewiemy co sie stalo.Jest przekochanym miziakiem,uwielbia kolana-zwlaszcza moja

bo to moj chlopak jest.Bardzo lagodny z charakteru i taki...slodki poprostu.Samson ma Fiv ale ze wzgledu na jego charakter zostal z nami bo nie atakuje,nie gryzie,takze kotom nic nie grozi.Jest tak slodki i ''slodkopierdzacy'' ze nawet muchy nie umie skrzywdzic.

Tu Samson z Czika -dwie czarne dupki,ja ich nazywam czarny gang bo zawsze razem
a tu Mo z Samsonem na sofie-ja musialam siedziec na podlodze

Takie widoki to rzadkosc ale jakos Mo sie podobalo